Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Львові тисячі студентів протестують проти політики Табачника

За право людини Регіон: Львівська область 7179 переглядів

Опубліковано - 13.04.2011 13:46 | Всі новини | Версія для друку

У Львові тисячі студентів протестують проти політики Табачника
У Львові тисячі студентів протестують проти політики Табачника
Сьогодні, 13 квітня, у Львові відбувається студентський масовий протест «Проти деградації освіти».

Біля пам’ятника Іванові Франку відбувся спільний мітинг студентів Львівського національного університету ім. Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка» та Національного лісотехнічного університету України, а відтак рушили протестною колоною через центр міста до Львівської обласної державної Адміністрації, щоб передати представникам влади свої вимоги.

Близько двох тисяч студентів з червоно-чорними та синьо-жовтими прапорами пройшли центром міста, вигукуючи гасла «Слава нації! Смерть ворогам!» та «Табачнику – Ні!».

Ця акція – частина всеукраїнської кампанії «Проти деградації освіти», спрямованої проти останньої редакції законопроекту «Про вищу освіту» зокрема та законотворчої політики Міністерства освіти і науки, молоді та спорту в цілому.

Організатори акції наголошують, що дії МОНМСу спрямовані на знищення вищої освіти в Україні. На їхню думку, політика міністра Табачника призведе до того, що українська освіта стане таким собі забігом з перешкодами, які стають причиною пониження якості освіти і перетворять виші на осередки корупції, а не навчання. Ініціатори протесту вважають, що політика Міністерства освіти спрямована не на підвищення рівня знань студентів, а на комерціалізацію освіти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.