Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Василькові, після прийому у заступника губернатора по-звірячому побили пенсіонера

Скандал Регіон: Київська область 7812 переглядів

Опубліковано - 14.07.2011 15:42 | Всі новини | Версія для друку

У Василькові, після прийому у заступника губернатора по-звірячому побили пенсіонера
У Василькові, після прийому у заступника губернатора по-звірячому побили пенсіонера
Вчора у Василькові, прямо в приміщенні, де приймав громадян керівник апарату Київської облдержадміністрації Андрій Спаський, молодики по звірячому побили пенсіонера Володимира Шестакова.

Ми зустрілися з Шестаковим і він погодився розповісти, як все відбувалося.

За його словами, вчора губернатор столичної області мав здійснювати у Василькові прийом громадян. Коли перед місцевим будинком культури зібралися мешканці міста, несподівано там з'явилася група молодиків, які почали перешкоджати громадянам у здійснені їхнього законного права. За словами Шестакова, зазначені молодики нібито мають відношення до громадської організації "Патріоти України", яку контролює мер міста Сергій Іващенко.

"Я прийшов на прийом з земельного питання. Майже два роки тому мені виділили землю під забудову, але за командою Іващенка у рішенні міськради було зроблено "технічну помилку" і вийшло, що мені виділили два квадратних метри. Я виграв усі суди, але міська влада у особі мера ці рішення ігнорує"- розповідає Шестаков.

За його словами, Іващенко при Спаському сказав, що мовляв, зателефонуйте мені - і розберемося. На це Шестаков сказав, що у разі, якщо обладміністрація не відновить його законні права, то від буде звертатися до прокуратури і наполягати на порушенні кримінальної справи.

Тільки Шестаков вийшов із кабінета, на нього прямо на сходах напали молодики і почали бити так, що він втратив свідомість.

За словами Шестакова, міліція відстань у 300 метрів від райвідділу до БК їхала дуже довго і всі молодики встигли звідти зникнути.

Наразі пенсіонера госпіталізовано у міську лікарню, проте міліція чомусь абсолютно не постішає порушувати кримінальну справу. Втім, Шестаков не вірить, що злочинців притягнуть до відповідальності, бо у Василькові - це далеко не перший випадок. У невеличкому містечку імена злочинців знають всі, звичайно, окрім міліції, начальник якої у дружніх стосунках з мером Іващенком.

Тільки за останній місяць у Василькові було спалено дві автівки і вчинено погром у крамниці. За дивним збігом обставин пошкоджене майно належить опонентам Іващенка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.