Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки безпрєдєлу. На Васильківщині влада і кримінал об’єдналися у боротьбі з інакодумством

Влада Регіон: Київська область 7369 переглядів

Опубліковано - 26.07.2011 23:16 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки безпрєдєлу. На Васильківщині влада і кримінал об’єдналися у боротьбі з інакодумством
Хроніки безпрєдєлу. На Васильківщині влада і кримінал об’єдналися у боротьбі з інакодумством
У селі Пелесцьке Васильківського району Київської області влада фактично об’єдналася з криміналітетом у залякуванні депутатів сільради та сільского голови, обраних на повторних демократичних виборах.

Про це сьогодні на прес-конфренції заявив депутат Васильківської райради Микола Неділько.

За його словами, після повторних виборів, які відбулися згідно з рішенням парламенту, до сільради пройшов тільки один представних від Партії регіонів, а більшість депутатів - самовисуванці, які не належать до жодної з партій.

Неділько припустив, бунтівне село, яке поблизу Києва, комусь "великих людей" муляє око. За його словами сьогодні робота органу місцевого самоврадування фактично заблокована, бо і депутатів? і сільського голову буквально залякали: їм погрожують, підпалюють майно. "Спосіб залякування - це підпали. Одного з місцевих депутатів, який був ще з минулого скликання, спочатку побили, потім - підпалили йому господарче приміщення, при чому, нагло, одразу після підпалу, зателефонували і попередили, якщо він надалі буде мати активну громадянську позицію, то позбавлять життя його родину, а потім і його". - розповів Неділько.

За його словами, місцева міліція і прокуратура відверто кришують бандитів, бо жодна кримінальна справа, порушена під час виборів, як і за фактами підпалів, що сталися потім, не тільки не розкрита, а й жодних слідчих дій по цих справах не здійснюється. Як і ніхто не намагається розслідувати кримінальну справу по фальсифікаціях під час виборів. "Дуже тяжко домогтися порушення кримінальної справи за явними підпалами майна. І навіть, якщо все ж справу порушено - її ніхто не розслідує". - наголосив Неділько.

За його словами, місцеві мешканці переконані, що міліція допомагає злочинцям, бо коли один з активістів, якому погрожують, написав заяву на прослуховування свого телефону, бандити одразу ж почали діяти дуже грамотно: розмова триває 10 секунд, тобто засікти зловмисника неможливо. Більш того, за словами Неділька, особи, які тероризують депутатів кожного разу телефонують з нової сім-картки і після дзвінка більше її не використовують.

На думку Неділька, це робиться для того, щоб показати громаді, що треба було голосувати не за тих, кого хотіли у раді громадяни, а за тих, кого пропонувала влада "з гори".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.