Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Канаді побудований житловий комплекс, «схожий» на Мерилін Монро

Світ навколо нас 10142 перегляди

Опубліковано - 8.08.2011 21:03 | Всі новини | Версія для друку

У Канаді побудований житловий комплекс, «схожий» на Мерилін Монро
У Канаді побудований житловий комплекс, «схожий» на Мерилін Монро
Загадка: чи може будинок бути сексуальним? Відповідь: так, якщо він схожий на Мерилін Монро. Саме так вважають жителі передмістя Торонто Міссісауга, в якому зводиться багатоквартирний житловий комплекс з обрисами кінодіви.

Проект під назвою Absolute Towers включає в себе дві вежі, причому другу почали будувати після того, як квартири в першій розхапали впродовж 24 годин.

Цей 56-поверховий будинок помітно за багато кілометрів, а його спокусливо вигнуті форми відразу притягають погляд, пише Global Post.

Мер Хейзел МакКалліон стверджує, що цей проект може зробити Міссісаугу містом, яке знайде відгук у серцях іноземних туристів.

Так, погоджується з мером декан факультету архітектури в Університеті Торонто Річард Соммер, але тільки у випадку дотримання інших умов.

Як приклад Соммер призводить іспанське місто Більбао, число туристів в якому виросло в десятки разів після відкриття в 1997 році музею Гуггенхайма, спроектованого відомим архітектором Френком Гері. Фахівець відзначає, що цей проект супроводжувався поліпшенням інфраструктури, включаючи будівництво нового метро, ​​залізничних шляхів і терміналу в аеропорту.

Для порівняння: сусідами вежі “Мерилін Монро” в Міссісауга в даний час є парковка і заправка, так що містобудівникам є над чим подумати.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.