Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокурорський син-убивця спокійно “зник” з України разом із дружиною

Скандал Регіон: Дніпропетровська область 7609 переглядів

Опубліковано - 28.09.2011 13:00 | Всі новини | Версія для друку

Прокурорський син-убивця спокійно “зник” з України разом із дружиною
Прокурорський син-убивця спокійно “зник” з України разом із дружиною
Житель Дніпропетровська Дмитро Рудь, який у жовтні минулого року збив на пішохідному переході насмерть трьох жінок і наразі перебуває під підпискою про невиїзд, зник разом з дружиною.

Про це пише газета "Сегодня".

Вже більше двох місяців Дмитро Рудь, згідно з підпискою про невиїзд, має перебувати в Дніпропетровську за місцем прописки.

Рудь мав би чекати, коли Харківський НДІ судових експертиз закінчить комплексну експертизу, яка, за словами юристів, може затягнутися на від шести до восьми місяців.

Однак за місцем проживання ні Дмитра, ні його дружину сусіди не бачили.

"Вони жили в будинку на проспекті Героїв, 33. До цього ДТП ми кожен день з ними зустрічалися. Я останній раз бачила Дмитра, коли його міліція приїхала забирати, і з тих пір ні дружина його, ні він у цій квартирі не живуть. У нас тут мешканці подейкують, що він уже давним-давно виїхав з країни", - говорить сусідка Рудя, яка не побажала назватися.

У вівторок на засіданні секції Вищої ради юстиції з питань призначення та звільнення суддів розглядалася пропозиція радника президента Андрія Портнова про звільнення судді Хортицького райсуду Запоріжжя Іллі Громова, який прийняв рішення звільнити з-під арешту про сина екс-прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитра Рудя.

"Цю рекомендацію на раду секції він виніс після перевірки, яку йому доручили. Питання не вирішили, тому що Портнов був відсутній. Наступне засідання будуть 11 або 18 жовтня ", - розповіла співробітниця прес-служби Вищої ради юстиції Оксана Лисенко.

Тим часом, не дочекавшись вердикту суду у справі Рудя, дніпропетровські активісти готують акцію протесту. Чергову акцію протесту активісти планують провести 20 жовтня під стінами Дніпропетровського господарського суду, де суддею працює мати підсудного - Ірина Рудь.

"Збіглося так, що 21 жовтня 2010 року (на наступний день після аварії) Верховна Рада призначила Ірину Рудь суддею довічно. Вона пропрацювала на цій посаді п'ять років і, мабуть, отримала підвищення", - розповідає учасник добровільних зборів громадян Олександр Славін.

Нагадаємо, 20 жовтня 2010 року в Дніпропетровську автомобіль "Тойота Прадо" збив 3 жінок, які чекали зеленого сигналу світлофора на пішохідному переході. Після цього водій з місця ДТП втік. Потерпілі від отриманих тілесних ушкоджень померли. Як було встановлено, позашляховик належить синові екс-прокурора Жовтневого району 25-річному Дмитру Рудю.

У липні суд звільнив Рудя з-під варти і призначив у справі затяжні експертизи. За інформацією прокуратури Запорізької області, родичі загиблих у ДТП за участю сина дніпропетровського прокурора відмовилися від претензій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.