Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція перетворюється на некероване “організоване злочинне угрупування” і несе загрозу суспільству

Скандал Регіон: Житомирська область 10202 перегляди

Опубліковано - 10.10.2011 20:24 | Всі новини | Версія для друку

Міліція перетворюється на некероване “організоване злочинне угрупування” і несе загрозу суспільству
Міліція перетворюється на некероване “організоване злочинне угрупування” і несе загрозу суспільству
П’яні міліціонери, які влаштували стрілянину у житомирському кафе «Шашличний двір», принесли із собою у заклад віскі «Jack Daniels», відмовилися розраховуватися і чіплялися до офіціантки.

7 жовтня у Житомирі, в кафе "Катюша" ("Шашличний двір") заступник начальника УБОЗ УМВС України в Житомирській області з трьома колегами у стані значного алкогольного сп'яніння чіплялись до дівчат, намагаючись забрати їх з собою для ґвалтування, повідомив на своїй сторінці в мереж Facebook лідер Громадянського об`єднання “Новий Київ” Зорян Шкіряк.

Після того, як офіціантка вирвалася від них і зникла за барну стійку, до міліції вийшов власник закладу.

Між правоохоронцями, відвідувачами і власником кафе відбулася лайка. Стрілянина, за словами очевидців, була вже на вулиці.

Власник кафе заступився, у відповідь міліціонери відкрили вогонь по людях з вогнепальної табельної зброї. Тяжко поранені 5 чоловік випадкових відвідувачів, у тому числі власник кафе, яких було госпіталізовано.

Але вже 9.10.11р. поранених з лікарні примусово виписали і місце їх перебування невідоме. Міліціонери замітають сліди злочину - у службових рапортах вогнепальну зброю "поміняли" на травматичну. Подейкують, що серед перевертнів у погонах був і начальник УБОЗ УМВС Ігор Заєць - за неофіційною інформацією ставленик депутата ВР Олега Черпицького.

Пізніше, у міліції відмовлялися приймати заяву у чоловіка, який прийшов туди з простреленою рукою. Також вони відмовлялися порушувати кримінальну справу.

Зараз всіх потерпілих виписано з лікарні. Їх було 5 осіб, серед яких — одна жінка.

У міській лікарні ситуацію коментувати відмовилися.

Офіційно міліція каже, що між працівником органів внутрішніх справ і власником кафе виникла суперечка, яка продовжився на вулиці, неподалік кафе і переросла в бійку, в ході якої і було застосовано зброю для відстрілу гумових куль, - повідомляє “Журнал Житомира”.

«У кафе бармени опускають очі і не хочуть говорити про події. Зараз там наїхало багато людей з кримінальною зовнішністю», — каже за телефоном журналіст Віктор Котенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.