Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Головний редактор ІА «Інтерфакс-Україна» вважає Інтернет-ЗМІ в Україні аферою № 1

Медіа 10170 переглядів

Опубліковано - 12.12.2006 14:26 | Всі новини | Версія для друку

Головний редактор ІА «Інтерфакс-Україна» вважає Інтернет-ЗМІ в Україні аферою № 1
Головний редактор ІА «Інтерфакс-Україна» вважає Інтернет-ЗМІ в Україні аферою № 1
Головний редактор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко в публікації в журналі «Профіль-Україна» з професійної точки зору оцінив сьогоднішній стан українських ЗМІ. Особливо варто відзначити його абсолютно адекватну оцінку вітчизняних Інтернет-видань.

«З Інтернетом взагалі біда, тому що такої кількості людей, яку можна отримати, склавши всі відвідини за даними існуючих рейтингів, - просто немає. У цьому сенсі єдина телевізійна панель дослідження аудиторії виглядає куди чесніше і об'ективніше.

Реальні тиражі і продажі газет, за великим рахунком, важко контрольовані. Але з Інтернетом все одно гірше, тому що накрутка рейтингів отримала такі розміри, що ніхто не може до ладу сказати, скільки народу читає той або інший сайт.

Існує таке поняття, як купівля трафіку. Тобто сайт платить гроші якій-небудь великій системі. Ця система забезпечує йому певну кількість заходів в день - і все. А потім редактор сайту приходить до власника і говорить: «Бачите - ваше інтерв'ю прочитали 30 тис. чоловік. Це значно більше, чим газета, умовно кажучи, «День» або «Київські відомості». У декілька разів більше. А у них бюджет он який, а у нас бюджет зовсім навіть не такий. Тому ми - ефективніше і правильніше». І найголовніше, що інвестори цьому вірять і продовжують платити. Отже в принципі Інтернет, - це, я вважаю, афера № 1 в ЗМІ. І дуже хороший бізнес для тих, хто ним займається...»
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.