Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчені довели: дружба між чоловіком і жінкою без інтиму майже нереальна

Він і Вона 10163 перегляди

Опубліковано - 11.05.2012 16:29 | Всі новини | Версія для друку

Вчені довели: дружба між чоловіком і жінкою без інтиму майже нереальна
Вчені довели: дружба між чоловіком і жінкою без інтиму майже нереальна
Потяг між представниками двох статей виникне рано чи пізно, якщо лише вони не належать до сексуальних меншин, вважають психологи.

Платонічних стосунків між чоловіком і жінкою не буває: на шляху дружби між статями завжди постає секс. Про це заявили психологи з University of Wisconsin-Eau Claire (США), повідомляє “Ліга.Новости”.

На думку фахівців, сексуальний потяг між жінкою і чоловіком, що вважають себе лише друзями, коли-небудь все одно виникне, якщо вони гетеросексуали і хоча б трохи симпатизують один одному.

Для доказу своєї теорії учені провели експеримент за участю 400 добровольців у віці від 18 до 52 років. Дослідження показало, що ініціатором перетворення дружби у інтимні взаємини в більшості випадків виступали чоловіки.

Психологи пояснюють це тим, що чоловіки, як і тисячі років тому, сьогодні керуються природними інстинктами. Платонічні стосунки між представниками протилежної статі, констатують психологи, для людства все ще є новим видом стосунків.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.