Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]

Стихія Регіон: м.Київ 9093 перегляди

Опубліковано - 4.06.2012 23:37 | Всі новини | Версія для друку

Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]
Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]
Сьогодні ввечері, 4 червня, близько 17:20, над Києвом пронісся шквал, який тривав не більш як 20 хвилин.

Внаслідок негоди постраждали п’ять осіб, зламані близько сотні дерев.

В районі Куренівки на ділянці від Бабиного Яру до Пташиного ринку машини потопали у воді, а від сильного вітру дерева падали на проїжджу частину, пише газета Сегодня.

Біля стадіону Спартак огорожа, що звалилася, травмувала жінку. У лікарні ім. Павлова сильним вітром у двох корпусів знесло дах. МНС отримало 26 викликів з проханнями про допомогу.

"Ми підняли всі міські служби. Зламаних дерев близько сотні. Стоять трамваї і тролейбуси. Двоє чоловіків травмовані деревами. Будемо працювати всю ніч", - повідомив начальник головного управління надзвичайних ситуацій КМДА Віталій Пшеничний. Він обіцяв, що у вівторок транспорт відновить роботу, а наслідки стихії усунуть.



За даними газети «Комсомольськая правда» в Україні, біля стадіону Спартак на вулиці Фрунзе, 15-метрова тополя впала на чотирьох перехожих: двох чоловіків і двох жінок. Щоб звільнити їх, довелося викликати рятувальників, які за допомогою спецтехніки підняли дерево.

"Одна з жінок постраждала найбільше, у неї удари і переломи. Всіх постраждалих швидка забрала до лікарні", - повідомили очевидці.

Внаслідок падіння дерева також постраждав перехожий на вулиці Вишгородська. Жертва - 21-річний хлопець отримав переломи і був доставлений в лікарню швидкої допомоги.

Також не витримали натиску вітру дерева в центральних районах і на Оболоні, де на вулиці Лайоша Гавро стовбур повалило прямо на електромережу.





Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.