Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Дніпропетровську проголосили початок «нового Майдану»

Вибори-2012 Регіон: Дніпропетровська область 9418 переглядів

Опубліковано - 7.11.2012 17:23 | Всі новини | Версія для друку

 У Дніпропетровську проголосили початок «нового Майдану»
У Дніпропетровську проголосили початок «нового Майдану»
У Дніпропетровську сьогодні розпочалась безстрокова акція протесту проти фальсифікацій результатів вибрів до Верховної Ради України. Акція відбувається під галом «Сьогодні вкрали твій голос – завтра вкрадуть твою свободу!».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, в ній беруть участь близько півсотні активістів Об’єднаної опозиції «Батьківщина», члени громадських організацій, жителі міста.

На вході до центрального парку імені Глоби вони виставили намети і оголосили, що не підуть, доки ЦВК не оголосить повторні вибори на п’яти одномандатних округах України або не визнає переможцями опозиціонерів-мажоритарників. Активісти акції також роздають перехожим листівки із закликами приєднуватись до акцій за чесні вибори.

«Ми оголошуємо початок нового Майдану, бо вони знову пішли на фальсифікації, вони знову підтасовують вибори, вони знову роблять вибори за допомогою «Беркуту». Вибори – це народне волевиявлення, і вони це мають зрозуміти. 2004-го року їм це минулось, але сьогодні не минеться. Ми повинні зрозуміти, що маємо захистити результати виборів. Ця акція безстрокова, бо ми не можемо знати, коли це питання вирішиться», – сказав голова обласної організації Товариства «Просвіта» Сергій Довгаль.

«Це просто правовий нігілізм, щоб «Беркут» втручався у виборчий процес, коригував результати волевиявлення народу, застосовував силу до громадян, які за свої податки утримують ту саму міліцію. Це страшно! Ми тут зібрались, аби дати владі зрозуміти, що цей шматок України не продається», – заявив представник «Фронту Змін» Артем Фісунов.

Організатори акції запевняють: заздалегідь попередили міську владу про початок акції. Водночас керівництво парку заявило: будь-які політичні заходи у дитячому парку заборонені і зажадало від активістів припинити мітинг.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.