Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Наливайченко впевнений, що фальсифікаторам виборів закриють шлях у Європу

Вибори-2012 7216 переглядів

Опубліковано - 13.11.2012 10:45 | Всі новини | Версія для друку

Наливайченко впевнений, що фальсифікаторам виборів закриють шлях у Європу
Наливайченко впевнений, що фальсифікаторам виборів закриють шлях у Європу
Всі, хто причетний до фальсифікацій, мають бути покаранням через рішення українських судів. Пілся цього до них мають застосувати і міжнародні санкції.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав член партії УДАР Валентин Наливайченко.

"Корупція на цих виборах не просто становила загрозу національній безпеці, а зіпсувала волевиявлення громадян. Коли корумповані судді з Одеси відміняли вибори у Херсоні, коли корумповані судді у Києві відміняли вибори наших побратимів в інших містах, через що спотворили власне виловиявлення всіх громадян України. Це вже загроза, і вона реалізована в те, що спотворений вибір українців", - наголосив він.

Саме тому, за словами Наливайченка, опозиційні сили об’єдналится заради спільних дій щодо захисту прав українців.

"Ключове слово - "дії". Дії у нашому розумінні у тому, що поки ми поза парламентом, перше, вимагаємо і тут ми є непохитними, - визнати волевиявлення людей в усіх округах, визнати протоколи, які зафіксовані на дільничих виборчих комісіях. Друге - покарати фальсифікаторів. Якщо у правоохоронців є воля, вони мають це робити", - підкреслив політик.

Він додав: "Третє - ми чітко говоримо, що покарання має бути визнано рішенням українських судів, а після цього мають бути міжнародні санкції. Ті, хто був замовником фальсифікацій, ті, хто виконував їх, ті, хто очолює суди і рішенням судів зловживає - мають також отримати санкції. Для чого - відповідь пряма: закордонні рахунки, вкрадена власність - назад у бюджет. Як це робити? Є міжнародні конвенції введення коштів, які були задіяні у міжнародних злочинах, зокрема таких, як відмивання грошей".

Як повідомлялось, 9 листопада лідер партії УДАР Віталій Кличко на зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле у Берлін, закликав європейських колег із застосувати персональні санкції як до організаторів, так і до безпосередніх виконавців фальсифікацій на парламентських виборах в Україні.

Нагадаємо, 5 листопада в Києві лідери опозиції розповіли представникам європейських країн, США та Канади про ситуацію, яка складалася в Україні зі встановленням результатів парламентських виборів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.