Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столицю завалило мокрим снігом: КМДА оголосила стан надзвичайної ситуації

Стихія Регіон: м.Київ 8159 переглядів

Опубліковано - 11.12.2012 14:49 | Всі новини | Версія для друку

Столицю завалило мокрим снігом: КМДА оголосила стан надзвичайної ситуації
Столицю завалило мокрим снігом: КМДА оголосила стан надзвичайної ситуації
Через створення потенційної загрози об’єктам економіки та життєдіяльності міста внаслідок впливу сильних снігопадів ситуація у Києві визначена як «Надзвичайна ситуація природного характеру».

Про це в інтерв’ю Радіо Свобода сказав голова КМДА Олександр Попов.

«Ця ситуація визнана міською владою як надзвичайний стан. Уже з сьогоднішнього дня допомагати місту починають Міністерство оборони, МНС, МВС. Ми будемо просити Міністерство освіти, науки, молоді та спорту, студентство прибирати біля своїх територій, бізнес, який має свої торгові й офісні об’єкти, прибирати біля них», – зазначив Попов.

У Києві через негоду сьогодні впали вже близько 30 дерев, постраждали двоє осіб.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій України.

«Загалом протягом 11 грудня у Києві впало на дорогу, на автобуси, електроопори та автодороги близько 30 дерев. Протягом доби внаслідок падіння дерев постраждали 2 людини», - йдеться в повідомленні.

Останній випадок у столиці стався приблизно о 12.20 на кінцевій автобуса №69 на вул. Еспланадна, 20. Тополя впала на пасажирський автобус. На щастя, автобус стояв на кінцевій зупинці, тому пасажирів в салоні автобуса не було. Постраждалих немає. Внаслідок падіння дерева сильно пошкоджені автобус та 2 сусідні легковика – Volkswagen та Honda.

Через рясний снігопад, що триває з вечора понеділка, на дорогах столиці України практично зупинився рух автотранспорту. Температура повітря в столиці коливається біля позначки 0 º С. Водночас Укргідрометцентр прогнозує складні погодні умови і на середу, 12 грудня. Так, за прогнозами синоптиків, у Києві очікується сніг, вдень місцями сильний, хуртовини, на дорогах ожеледиця.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.