Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Водохреща очікується ускладнення погодних умов

Погода в Україні 14557 переглядів

Опубліковано - 18.01.2013 14:14 | Всі новини | Версія для друку

На Водохреща очікується ускладнення погодних умов
На Водохреща очікується ускладнення погодних умов
На Водохреща, 19 січня, по Україні очікується ускладнення погодних умов: у західних, північних та Вінницькій областях випадатиме сніг та мокрий сніг, вночі на Прикарпатті та Вінниччині - місцями сильний, вдень на півночі - мокрий сніг з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь.

Як повідомив Укргідрометцентрі, температура вночі 4-9° морозу (на Закарпатті - 0-5° морозу), вдень - від 4° морозу до 1° тепла.

На решті території - дощі, вночі подекуди з мокрим снігом, на Одещині та Миколаївщині - місцями сильні дощі (у східних областях, Приазов’ї та Криму невеликий дощ); температура вночі - від 1° морозу до 4° тепла, вдень - 2-7° тепла, в Криму - вночі 3-8° тепла, вдень - 7-12°. Вночі та вранці у східній частині місцями тумани.

На дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця. Вітер північно-східний (на південному сході південно-східний), 5-10 м/с, у південній частині окремі пориви 15-20 м/с.

По Київській області характер погоди зміниться: вночі випадатиме сніг, вдень - мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі - 4-9° морозу, вдень - від 4° морозу до 1° тепла.

По м. Києву вночі випадатиме сніг, вдень - мокрий сніг з дощем, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі - 5-7° морозу, вдень - 0-2° морозу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.