Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Водії приміських маршруток розпочали страйк

За право людини Регіон: Київська область 6898 переглядів

Опубліковано - 26.02.2013 13:15 | Всі новини | Версія для друку

Водії приміських маршруток розпочали страйк
Водії приміських маршруток розпочали страйк
Сьогодні, 26 лютого, вранці жителі передмість Києва не змогли потрапити на роботу через масовий страйк маршрутників, які вимагають чесного конкурсу на право транспортних перевезень.

"Перевезення зупинилися, поки сьогоднішня акція не дасть результатів, поки не вийде голова адміністрації і не скаже, що все, далі ситуація прозора, проводимо перерахунок балів за конкурсом і віддаємо право перевезення", - заявив заступник голови правління Об’єднання Богдана Хмельницького Валерій Толмач.

На даний час припинено сполучення із 12 населеними пунктами, які обслуговували сім підприємств, тобто 13-14 маршрутів. За словами представника організації, несправедливий конкурс був проведений ще у серпні 2012 року, у ньому перемогла компанія Севертранс з Одеси.

"Київоблдержадміністрацією у серпні 2012 року був проведений незаконний конкурс. Був бум, близько 100 маршруток виїжджали до будівлі відомства. Після цього адміністрація сказала: все зрозуміли, свою помилку усвідомили. І віддала назад право перевізникам далі їздити, оскільки вони багато років працюють, регулярно платять податки, возять людей. Але через півроку той опонент по конкурсу, який нібито виграв, - компанія Севертранс - вони почали виїжджати з абсолютно повним набором дозвільних документів", - наголосив він.

Толмач зауважив, що в одеської компанії немає транспорту, вони почали розмовляти з теперішніми перевізниками.

"Зараз підходять до перевізника, який працює, і говорять: ось наші документи, давайте працюйте на нас, платіть. Не хочете - отримуйте ДАІ, штрафи, трансінспекцію, і в такому дусі - за рахунок силових структур", - зауважив він.

Перевезення припинені з таких населених пунктів: Вишневе, Боярка, Коцюбинське, Петрівське, Тарасівка, Петропавлівська Борщагівка.

У страйку беруть участь більше 300 водіїв.

За матеріалами korrespondent.net
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.