Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Василькові відмовилися реєструвати єдиного кандидата у мери від опозиції

Регіональні новини Регіон: Київська область 8725 переглядів

Опубліковано - 6.05.2013 16:13 | Всі новини | Версія для друку

У Василькові відмовилися реєструвати єдиного кандидата у мери від опозиції
У Василькові відмовилися реєструвати єдиного кандидата у мери від опозиції
Партія УДАР в судовому порядку добиватиметься реєстрації Сергія Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил на позачергових виборах мера Василькова, якому напередодні міська виборча комісія відмовила в реєстрації.

Про це повідомили в Київській обласній організації партії УДАР.

«Люди, які подали іншу кандидатуру нібито від Васильківського осередку УДАРу, жодного відношення до партії не мають, оскільки були ще два місяці тому виключені з партії. Тепер вони фактично стали співучасниками злочинних дій, порушень виборчого законодавства та підробки документів. Виборчий процес у Василькові розпочинається із брудних технологій», - удеться в заяві партії.

В УДАРі зазначають, що напередодні виборчого процесу у Василькові у місцевому осередку партії відбулися кадрові зміни, про що були повідомлені територіальні органи юстиції. «Однак, рішення про перереєстрацію місцевої організації партії свідомо затягувалося, щоб створити юридичну колізію і таким чином забезпечити існування у місті Василькові «клону» партії УДАР», - йдеться у заяві.

У Київській облорганізації партії УДАР підкреслили, що в судовому порядку добиватимуться реєстрації Сергія Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил та оскаржуватимуть рішення Васильківської міської виборчої комісії у Київському окружному адміністративному суді. Значиться також, що партія звертатиметься і до ЦВК з вимогою скасувати рішення Васильківського виборчкому.

В УДАРі нагадали, що 29 квітня на зборах Васильківської міської організації партії ухвалили рішення висунути депутата Васильківської міськради Сергія Сабова кандидатом від партії на виборах мера Василькова. Його кандидатуру підтримали й інші опозиційні політичні сили Київщини «Жодних інших кандидатур, окрім Сергія Сабова, на позачергових виборах Васильківського міського голови партією УДАР не розглядалося та не затверджувалося», - заявили в Київській обласній організації партії.

«Представник партії УДАР, депутат Васильківської міської ради Сергій Сабов є єдиним, легітимним кандидатом на позачергових виборах міського голови Василькова, поданим місцевим осередком партії відповідно до вимог чинного законодавства. Будь-які інші подання від імені партії є незаконними та виборчими спекуляціями влади з метою усунення основного конкурента від опозиції - єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах мера Василькова», - йдеться в заяві.

Як відомо, позачергові вибори мера Василькова призначені на 2 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.