Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Херсонські комуністи навішали червоних прапорів на ОДА, як протест проти перейменування вулиць

Назад в СРСР Регіон: Херсонська область 17851 перегляд

Опубліковано - 26.06.2013 21:36 | Всі новини | Версія для друку

Херсонські комуністи навішали червоних прапорів на ОДА, як протест проти перейменування вулиць
Херсонські комуністи навішали червоних прапорів на ОДА, як протест проти перейменування вулиць
Херсонські комуністи у середу встановили на головному фасаді будинку ОДА і облради замість державного прапора України червоні прапори КПУ і намагалися виламати двері у приймальні голови адміністрації.

Про це розповів прес-секретар голови ОДА Євген Бриков.

"Сьогодні близько 100 представників КПУ пікетували будинок облдержадміністрації та обласної ради. Вони витягли з головного фасаду будинку державний прапор України і встановили там червоні прапори компартії. Частина пікетувальників зайшла усередину будинку і, вимагаючи зустрічі з головою облдержадміністрації Миколою Костяком та погрожуючи при цьому працівникам облдержадміністрації, намагалася зламати двері у приймальні та силою потрапити до кабінету голови ОДА", - розповів Бриков.

За його словами, двері приймальні витримали "штурм" комуністів. Але зустріч учасників протестної акції із Миколою Костяком таки відбулася - голова ОДА сам вийшов до них і запросив до зали засідань для конструктивної розмови, навіть попри те, що пікетувальники при зустрічі одразу ж вручили йому "чорну мітку".

Як зазначив прес-секретар, основною вимогою учасників пікету до місцевої влади була заборона на перейменування у Херсоні вулиць, які мають назви з комуністичної та радянської історії, і повернення вже перейменованим у місті кільком таким вулицям їхніх попередніх назв. Костяк запевнив активістів, що більше вулиці у Херсоні перейменовувати не будуть, повідомив Євген Бриков.

Після завершення зустрічі представники КПУ вже без ексцесів залишили будинок облдержадміністрації і облради, а також площу перед ним.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.