Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Насамперед - гаджети, а вже потім дівчата

Він і Вона 18359 переглядів

Опубліковано - 30.09.2013 10:06 | Всі новини | Версія для друку

Насамперед - гаджети, а вже потім дівчата
Насамперед - гаджети, а вже потім дівчата
Кожен восьмий чоловік готовий проміняти дівчину на новий iPhone.

Результати опитування, організованого британським сайтом SaleLand.co.uk можуть спантеличити дівчат. З 550 чоловіків, які брали в ньому участь, кожен восьмий готовий залишитися самотнім, якщо взамін йому дістанеться iPhone 5S. Три відсотки опитаних готові за аналогічну нагороду покинути свою дівчину.

"Ми зустрічаємося три роки, але якщо на кону буде новий iPhone, я покину її без роздумів", - наводить The Telegraph слова одного з респондентів.

Проте, виявилося, що не лише новий смартфон від Apple може розбивати серця. "Звичайно, я ні за що не проміняю свою подругу на iPhone. Але ось новий Samsung Galaxy став би для мене спокусою" , - вказує інший чоловік. І п’ять відсотків з ним погоджуються, заявляючи про готовність припинити стосунки за смартфон іншого бренду.

"Звичайно, для нас великою несподіванкою стало, що кожен восьмий чоловік готовий відмовитися від кохання на користь телефона, - коментує один з організаторів опитування. - У нового iPhone багато найрізноманітніших функцій, але навіть він не може замінити людині романтику і стосунки".

Тим не менше, з ним не згодні Yahoo News. Тим, хто готовий обміняти кохання на телефон, пропонуються додатки типу Моя віртуальна дівчина, де потрібно різними способами домагатися прихильності персонажа, причому замість намальованого обличчя можна підставити будь-яке фото. Крім того, герой нового фільму Спайка Джонза Вона закохується в Siri, голосового помічника iOS і розпочинає роман з операційною системою.

Проте видання все ж не рекомендує любителям техніки швидко відмовлятися від своїх реальних стосунків, оскільки через рік, можливо, буде випущена наступна модель.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.