Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Військову РЛС виведуть за межі міста. Коли будуть гроші. А поки відключать

Регіональні новини Регіон: Чернігівська область 14148 переглядів

Опубліковано - 22.02.2007 15:42 | Всі новини | Версія для друку

ЗРК ППО С-400
ЗРК ППО С-400
Радіотехнічний підрозділ Повітряних сил Збройних сил України в Чернігові відтепер утримуватимуть з відключеними засобами радіолокації, але в постійній готовності до бойового включення радіолокаційних станцій у разі виникнення особливих випадків бойового чергування.

Такої домовленості досягли під час робочої зустрічі Чернігівський міський голова Олександр Соколов і представники Генерального штабу Збройних сил України і командування Повітряними силами Збройних сил України.

Як повідомили у відділі з питань діяльності правоохоронних органів Чернігівської міськради, міський голова також звернувся до першого заступника начальника Генерального штабу Збройних сил України – генерал-лейтенанта Миколи Цицюрського і командира Повітряного командування «Центр» - заступника командуючого Повітряними силами Збройних сил України – генерал-лейтенанта Олександру Хруса з проханням забезпечити спокій жителів Чернігова, які до цих пір не вірять у нешкідливість РЛС, і розглянути можливість винесення цього об'єкту подалі за межі міста.

Як повідомили в Чернігівській міськраді, військові пообіцяли до 1 липня провести рекогносцировку технічної позиції бойового чергування для РЛС, відпрацювати фінансово-економічне обґрунтування.

Після надходження коштів і облаштування технічної позиції бойового чергування військові зобов'язали здійснити передислокацію радіолокаційних станцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.