Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Івано-Франківську збирають євроінтеграційний Майдан

За право людини Регіон: Івано-Франківська область 11347 переглядів

Опубліковано - 22.11.2013 11:29 | Всі новини | Версія для друку

У Івано-Франківську збирають євроінтеграційний Майдан
У Івано-Франківську збирають євроінтеграційний Майдан
Чотири намети на Вічевому майдані в центрі Івано-Франківська розгорнули учасники акції протесту проти згортання курсу на євроінтеграцію.

З вечора сюди прийшло кілька десятків молодих людей, здебільшого студентів прикарпатських вишів.

Біля наметів – прапори України і Євросоюзу, а на натягнутій між ліхтарями мотузці – від руки написане гасло на кількох аркушах паперу «Ми» «за» «ЄС».

Учасники ініціативи «Франківчани за ЄС» поширюють листівки з таким текстом: «Франківчанин, українець, робітник, студент, школяр, службовець! Виходь на Вічевий і не барись! Асоціацію з ЄС захисти! Вислови свою позицію! Чекаємо вже! Стоїмо з ночі! Такі ж, як і ти! Ходи до нас!».

За словами учасників акції, вони переконані, що місце України – в Європі і засуджують дії уряду, спрямовані на призупинення процесу підготовки до підписання угоди з Євросоюзом.

Депутат обласної ради Василь Попович до третьої години ночі стояв на Вічевому майдані. За його словами, «Україна прийшла до тієї межі, за якою не може бути нейтральною. Якщо ми не йдемо до Європи, то йдемо до Росії».

Народний депутат попередніх скликань Роман Ткач прийшов на Вічевий майдан «не як політик, а як звичайний громадянин». «Це якраз той момент, коли кожен собі повинен сказати, що я хочу. Я хочу бути в цивілізованій Європі, я вибираю завтрашній день. І якщо кожен так собі скаже, то нас будуть мільйони», – переконаний Василь Ткач.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.