Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Президенти зібралися 46 громадян

Вибори-2014 7072 перегляди

Опубліковано - 31.03.2014 12:20 | Всі новини | Версія для друку

У Президенти зібралися 46 громадян
У Президенти зібралися 46 громадян
ЦВК завершила прийом документів для реєстрації кандидатом на пост Президента України. Про свої наміри заявили 46 громадян України.

Як повідомила прес-служба Центрвиборчкому, 7 з 46 вже зареєстровані кандидатами на посаду Президента, 12 - відмовлено в реєстрації. Рішення щодо інших 27 буде прийнято до 4 квітня.

Станом на 13.30 30 березня зареєстровані наступні кандидати: Ренат Кузьмін; Юрій Бойко; Михайло Добкін; Сергій Тігіпко; Вадим Рабинович; Валерій Коновалюк; Володимир Саранов.
Крім того, тільки за 29-30 березня в Центральну виборчу комісію документи для реєстрації кандидатом на посаду Президента України подав 21 громадянин України. З них самовисуванці - 14 осіб.

Найбільш відомі з них: Ольга Богомолець, Наталія Королевська, Петро Порошенко, Дмитро Ярош, Василь Цушко, Зорян Шкіряк.

Крім того, у зазначений період в Комісію надійшли відповідні документи 7 кандидатів на посаду Президента України, висунутих на партійних з´їздах. Так, були представлені документи наступних осіб: Петро Симоненко, Дарт Вейдер, Анатолій Гриценко, Юлія Тимошенко, Олег Тягнибок, Олександр Клименко та Василь Куйбіда. Таким чином, у відповідності з частиною 5 статті 51 Центральна виборча комісія о 24:00 30 березня завершила прийом документів для реєстрації кандидатів на посаду Президента України, який тривав з початку виборчого процесу - з 25 лютого.

За весь цей період в Комісію надійшли документи 46 осіб (38 - самовисування, 8 - висування політичними партіями).

Нагадаємо, у виборах Президента України 2010 року взяло участь 18 кандидатів на посаду Президента України.

Як відомо, дострокові вибори президента відбудуться 25 травня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.