Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російський спецназ вільно пересувається Донеччиною, а всі дороги контролюють сепаратисти

Захист держави Регіон: Донецька область 6943 перегляди

Опубліковано - 19.04.2014 01:51 | Всі новини | Версія для друку

Російський спецназ нині подорожує дорогами Донеччини фактично без перешкод
Російський спецназ нині подорожує дорогами Донеччини фактично без перешкод
Блокпостів на межі Харківщини і Донеччини стає все більше. Знімальну групу 1+1 сепаратисти не пропустили через блокпост у Слов’янську.

Ситуація на кордоні Донецької та Харківської областей зараз нагадує ту, що місяць назад спостерігалась на кордоні між Херсонщиною та Кримом, повідомляється у спецвипуску ТСН.

Окрім потужних великих блокпостів, що облаштували на усіх стратегічних автомагістралях і українські силовики, і, з боку Донеччини, сепаратисти за підтримки російського спецназу, усі маленькі дороги, сільські стежки та мало-мальськи проїзні шляхи, які ведуть у бік Донецької області, тепер перекриті кордонами проросійськи налаштованих людей. Частину таких кордонів контролюють лише місцеві - цивільні з георгіївськими стрічками.

Інша і більша кількість блокпостів, переважно на в’їздах до райцентрів і великих міст Донеччини, знаходяться ще й під кураторством бійців у зелених камуфляжах та зі зброєю. Зараз остаточно зрозуміло, що ці бійці належать до спецпідрозділів, підпорядкованих Головному розвідувальному управлінню російського Генштабу.

На дорозі між Слов’янськом та Артемівськом – приблизно посередині цього перегону Ростовської траси - російський спецназ нині подорожує дорогами Донеччини фактично без перешкод.

Знімальна група ТСН побачила, що колону армійців супроводжував автомобіль української Державтоінспекції але даішників у ньому не було, натомість – сиділи четверо бійців у камуфляжах та з автоматами. Слідом рухався БТР із десантом на броні - приблизно відділення у повній бойовій екіпіровці. Далі КАМАЗ – так само забитий диверсантами у балаклавах. Колону замикав армійський УАЗ з донецькими номерами і пів-десятком бійців всередині.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.