Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Рівному відбулися народні розваги. З нагоди візиту Януковича

Суспільне життя 9818 переглядів

Опубліковано - 13.03.2007 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Центральна площа Рівного. Ровенчани чекали прем'єра...
Центральна площа Рівного. Ровенчани чекали прем'єра...
Рівненська міська організація Української народної партії зустрічала прем’єр-міністра Віктора Януковича змаганнями “Тримай вушанку” та “Поціль у проффесора яйцем”

Сьогодні, Українська народна партія влаштовула в Рівному, на майдані Незалежності, біля пам’ятника Т.Шевченку "відкритий народний прийом" прем'єр-міністра Януковича з нагоди його візиту до міста, повідомляє прес-служба партії.

Близько тисячі активістів Рівненської міської організації УНП та мешканців міста прийшли зустріти прем’єра і висловити власну позицію щодо підвищення тарифів нинішнім урядом.

На майдані Незалежності активісти розташувалися по периметру обличчям до дороги та тримали плакати-запитання до прем’єра, який мав проїхати центральною вулицею міста на шляху до ВАТ “Рівнеазот”.

Учасники акції мали намір передати прем'єрові символічну квитанцію на сплату комунальних послуг за новими тарифами, однак Віктор ЯНУКОВИЧ скоригував запланований маршрут.

У рамках акції-зустрічі організаторами було проведено змагання „Тримай вушанку”, а школярі та студенти з ентузіазмом брали участь у спортивній програмі „Поціль у проффесора яйцем”.
"Ця акція була протестом проти амнезії українців. Три роки тому, під час президентської кампанії, ми аргументували, чому така людина, як Віктор Янукович, не може очолити державу. Для нас це були не "передвиборчі ігри". З тих пір нічого не змінилося – ні сам Віктор Янукович, ні ми, ні наше ставлення до нього. Тільки зараз ця людина не просто повернулася на пост прем'єр-міністра, а вже фактично очолює державу. Ми спробували нагадати про це не тільки рівнянам, а й всій Україні,” – зазначив голова Рівненської міської УНП Юрій Ширко.

Організатори акції поширювали листівки "Тарифи – димова завіса, за якою розкрадають мільйони”, в якій пояснюється позиція УНП щодо підвищення ставок тарифів на комунальні послуги.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.