Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


До парламенту мають шанси пройти сім партій

Вибори-2014 13813 переглядів

Опубліковано - 13.10.2014 16:08 | Всі новини | Версія для друку

До парламенту мають шанси пройти сім партій
До парламенту мають шанси пройти сім партій
До нової Верховної Ради проходять сім політичних партій, а ще три політсили мають рейтинг упритул до прохідного бар’єру.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".

Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися наступної неділі, перемогу здобув би "Блок Петра Порошенка", який підтримують 33,5% серед тих, хто має намір голосувати і визначилися з вибором.

12,8% таких виборців готові проголосувати за Радикальну партію Ляшка, 8,9% – "Народний Фронт", 7,8% – "Сильну Україну", 6,9% – "Батьківщину". 5,4% проголосували б за "Самопоміч", 5,1% – за "Опозиційний блок".

На межі прохідного бар’єру, якщо брати до уваги вподобання тих, хто готовий іти на вибори та визначився за кого голосуватиме, ще три політсили.

4,6% підтримали б "Громадянську позицію", 4,5% – КПУ, майже 4% – "Свободу". За Правий Сектор проголосували б майже 2% опитаних. Близько 5% виборців підтримали б решту партій. В опитуванні брали участь усі 29 партій, які зареєстрували списки для участі у виборах.

Водночас, результати дослідження показали, що кількість українців, готових узяти участь у виборах, зменшується. Зокрема, прогнозована явка виборців у червні-липні склала 59%, а у жовтні лише 55%.

Опитування провели з 1 до 8 жовтня серед 2000 респондентів. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Метод – особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Статистична похибка не перевищує 2,2%.

Як відомо, дострокові парламентські вибори в Україні відбудуться 26 жовтня.

Також повідомлялося, що за результатами моніторингу Transparency Іnternational Україна, кожен десятий кандидат у Раду є потенційним корупціонером.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.