Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Половина українців вірять, що нова ВР стане ефективнішою за попередню

Громадська думка 11095 переглядів

Опубліковано - 19.11.2014 16:39 | Всі новини | Версія для друку

Половина українців вірять, що нова ВР стане ефективнішою за попередню
Половина українців вірять, що нова ВР стане ефективнішою за попередню
50% українців вважають, що новий парламент ефективніше працюватиме, 32% не вірять у зміни в роботі ВР, а ще 7% думають, що новообраний парламент працюватиме менш ефективно, ніж попередній.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного групою "Рейтинг".

Ще 11% не змогли визначитися.

Найбільше вірять у ефективність нової Ради на півночі України (64%) та прихильники "Самопомочі" (86%), а найбільше тих, хто не вірить у зміни – на півдні (57%) та серед прихильників Компартії (62%).

Також загалом 57% українців однозначно та скоріше вірять у позитивні зміни після виборів до ВР, 36% не вірять, 8% не змогли відповісти. Найбільше оптимістів стосовно змін на заході країни – 72% та серед виборців "Самопомочі" – 86%, а песимістів на Донбасі та серед прихильників КПУ – 21%.

Дослідження провели спеціалісти групи "Рейтинг" з 6 до 13 листопада 2014 року. Вибірка становить 2000 респондентів старших за 18 років. Метод: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Опитування репрезентативне за віком, статтю, типом поселення, регіонами. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,8%.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні відбулися дострокові вибори нової Верховної Ради. До парламенту за списками увійшли шість політсил.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.