Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики трохи менше постріляли

Війна з Росією (АТО) 8954 перегляди

Опубліковано - 13.07.2016 17:14 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики трохи менше постріляли
Ситуація на фронті: російські бойовики трохи менше постріляли
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції підрозділів Сил АТО. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку супротивник із 122 мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. По Новгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82 мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії та 120 мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - по захисниках Широкиного. Також, по наших опорних пунктах у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганської противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.