Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Європа деградує - педофіли вимагають легалізації

Світ навколо нас 13468 переглядів

Опубліковано - 31.05.2006 11:58 | Всі новини | Версія для друку

Діти під загрозою! Голландські педофіли створять політичну партію
Діти під загрозою! Голландські педофіли створять політичну партію
Ґвалтівники дітей в Голландії настільки знахабніли від усвідомлення того, що жахливий клімат “різноманітності” та “толерантності” захистить їх, що приступили до створення політичної партії для пропаганди “сексуального доступу до дітей”.

Як повідомляє Reuters, сексуальні хижаки реєструють щось під назвою Благодійність, Свобода і Різноманіття (абревіатура голландською NVD) з обіцянкою “Втряхнемо Гаагу!”. Їх перша вимога – знизити з 16 до 12 років поріг “сексуальної згоди” і врешті-решт скасувати всі закони, що мають вікове обмеження на згоду (age-of-consent laws). NVD хоче дозволити підліткам легально з’являтись у дитячій порнографії та брати участь в дитячій проституції, при тому, як вони стверджують, розпуста буде декриміналізована. Reuters цитує лідера педофілів, який скаржиться, що суспільство дуже не толерантно до його збочених сексуальних бажань.

В той час, як в здоровому суспільстві такі збоченці були би закатовані, голландці – особливо їхні діти – пожинають бурю після десятиліть дурної політкорректності.

Коли ж ми пишемо про голландське ставлення до про білих-дисидентів, “толерантність” в Голландії перетворюється на жахливий жарт. “Ви можете легально курити гашиш або замовляти “послуги” голодної російської проститутки за межами амстердамського кварталу Червоних Ліхтарів, чиї мощені вулиці загажені собачими фекаліями. Ви можете замовити допомогу голландського доктора, щоб померти, і той же самий доктор пропише вам героїн в межах допомоги зареєстрованим наркоманам, яку оплачують з кишені платників податків.

Гомосексуалістам офіційно дозволено “одружуватись”, і навіть для педофілів життя виявляється легким. Але якщо ви спробуєте потренуватись у справжню свободу – свободу слова або совісті – голландська “ліберальна” держава одразу стає негнучкою, як дерев’яний башмак. “Radio Netherlands” повідомляє про ганебний факт, що голландські закони можуть бути використані для переслідування білих голландців, які оприлюднюють неполіткоректні погляди, навіть, якщо їхні погляди з’являються на сайтах, розташованих поза межами Голландії.

Основною мішенню є Stormfront.org, відомий міжнародний про-білий форум. Кампанія проти свободи наростає, в той час як багато голландців починають відчувати реальну загрозу втратити свою націю ще протягом свого життя через іммігрантів із Третього світу.”

З наростанням наступу на Захід в ім’я “політкоректності”, всі розмови про “різноманітність” та “толерантність” покликані сприяти скасуванню всіх важко здобутих надбань білих людей. Секс з дітьми, наприклад, був оголошений повністю поза законом в Британській Імперії в 1877 році після тривалої кампанії євгеністів, трудових активістів та інших соціальних реформаторів. Легалізація дорослої сексуальної експлуатації дітей – це для білих людей один з кроків назад, також, як і чисельні інші втрати – свободи слова, зібрань, преси тощо – в ім’я “толерантності” до історичної брехні та до вторгнення Третього світу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.