Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні вночі російські диверсанти підірвали артилерійський арсенал

Війна з Росією (АТО) Регіон: Харківська область 8695 переглядів

Опубліковано - 23.03.2017 18:28 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні вночі російські диверсанти підірвали артилерійський арсенал
Сьогодні вночі російські диверсанти підірвали артилерійський арсенал
Сьогодні, 23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа.

Про це повідомила прес-служба МО України.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на декількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії, що на Харківщині, став диверсійний акт.

На місці події почергово працюють два пожежні танки та інженерні машини.

Відкрито евакуаційні пункти та проводиться евакуація місцевого населення з 5-кілометрової зони можливого ураження – частини міста Балаклія, сіл Вербовка та Яковенкове.

Наразі Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак прийняв рішення про збільшення кількості особового складу, який задіяно у заходах з блокування небезпечної території, прилеглої до майданчиків з боєприпасами на 300 військовослужбовців.

Таке рішення було прийнято у зв’язку з розширенням периметру блокування території навколо району пожежі до 10 кілометрів.

«Значної шкоди обороноздатності країни в результаті надзвичайної події на арсеналі поблизу міста Балаклія у Харківській області не завдано». На цьому сьогодні, 23 березня, наголосив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак під час брифінгу у Києві.

За його словами, значна частина боєприпасів з початку проведення антитерористичної операції була роззосереджена на інші об’єкти зберігання.

«Збройні Сили України виконують завдання за призначенням, у тому числі у районі проведення антитерористичної операції. Кількість запасів боєприпасів та зброї є достатньою для виконання бойових завдань», — підкреслив глава оборонного відомства.

Генерал армії України Степан Полторак поінформував про посилення охорони арсеналів та складів, на яких зберігаються боєприпаси.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.