Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Григорія Омельченка збила машина

Надзвичайна подія Регіон: м.Київ 8790 переглядів

Опубліковано - 15.05.2007 10:59 | Всі новини | Версія для друку

Соратника Тимошенко збила машина
Соратника Тимошенко збила машина
Депутат від БЮТ Григорій Омельченко у вівторок близько 9.30 години ранку був збитий на розі вулиць Інститутська та Садова легковою машиною.

За уточненою інформацією, народний депутат Григорій Омельченко, якого 15 травня близько 9.30 збив легковий автомобіль (Ніссан Алмера, р/н АА5751СЕ), перебуває у важкому стані. Його доставлено до лікарні швидкої допомоги (за інформацією БЮТ, потім переведено до шпиталю СБУ).

Депутат госпіталізований з переломом правої гомілки, черепномозковою травмою і численними забиттями, повідомляє Сєгодня.

Як повідомили свідки ДТП, легковик сріблястого кольору збив народного депутата Григорія Омельченка. Від удару неймовірної сили депутат злетів у повітря, його речі – сумка та мобільний телефон розлетілися в різні боки на велику відстань. Депутат перевернувся в повітрі і впав на асфальт.

Перехожі, що підбігли до потерпілого, перевернули його обличчям догори – чоловік стікав кров’ю. У потерпілому перехожі впізнали Омельченка. Він не подавав ознак життя. Невдовзі приїхала карета швидкої допомоги, і коли лікарі надавали Омельченку першу допомогу – він заворушився.

За попередніми даними водій втік з місця події, однак згодом виявилося, що він все-таки підійшов до потерпілого. Нині триває оформлення ДТП.

На вулиці Інститутській зібралося багато міліцейського керівництва. Експерти розслідують інцидент, однак поки що неохоче дають коментарі, повідомляють свідки події на форумі "Української правди".

Як повідомили у центрі громадських зв’язків ГУ МВС України у м. Києві, ДТП сталася о 9.30 на перехресті вулиць Інститутської та Садової.

Як зазначили у ЦГЗ, депутата було збито на пішохідному переході. Крім того, у столичній міліції зауважили, що на момент інциденту світлофор не працював, втім водій був зобов’язаний пропустити пішохода.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.