Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна скорочує імпорт газу

Газоват 4294 перегляди

Опубліковано - 12.03.2019 13:35 | Всі новини | Версія для друку

Україна скорочує імпорт газу
Україна скорочує імпорт газу
За січень-лютий Україна імпортувала 0,9 млрд кубометрів газу, що на 20% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укртрансгаз».
"Усього за два місяці 2019 року в Україну імпортовано 0,9 млрд куб. м блакитного палива, що менше на 20%, або на 0,2 млрд куб. м, від аналогічного минулорічного обсягу", - йдеться в повідомленні

Зазначається, що уже четверту зиму поспіль Україна імпортує газ для своїх потреб виключно з країн ЄС.

Також Укртрансгаз інформує, що за січень-лютий 2019 року територією України було транспортовано 13,8 млрд кубометрів газу з РФ до європейських країн і Молдови. Порівняно з аналогічним показником 2018 року транзитні обсяги збільшилися на 1,8 млрд кубометрів, або на 15%.

З українських родовищ до газотранспортної системи за 2 місяці 2019 року надійшло 3,5 млрд кубометрів газу, що на 3% більше, ніж торік.

У січні-лютому до підземних сховищ газу (ПСГ) блакитне паливо практично не закачувалося, як і протягом такого самого періоду 2018 року. Відбір газу з ПСГ за січень-лютий поточного року становив 4,1 млрд куб. м, що на 0,6 млрд (або на 13%) менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Українським споживачам станом на кінець лютого магістральними газопроводами транспортовано 7,9 млрд кубометрів газу, що на 9% менше показника 2018 року.

Як повідомлялося раніше, у 2018 році було вироблено та розподілено через місцеві трубопроводи газоподібного палива на 83,4 млрд грн, що на 1,5% більше, ніж за 2017 рік.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.