Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд арештував Богатирьову, застава — 6 мільйонів

Правосуддя 5797 переглядів

Опубліковано - 28.08.2019 18:42 | Всі новини | Версія для друку

Суд арештував Богатирьову, застава — 6 мільйонів
Суд арештував Богатирьову, застава — 6 мільйонів
Печерський райсуд Києва заарештував ексміністра охорони здоров’я часів Віктора Януковича Раїсу Богатирьову з можливістю внесення застави в сумі 6 млн грн.

Відповідне рішення ухвалила суддя Світлана Смик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Клопотання прокуратури задовольнити. Застосувати до Богатирьової Раїси Василівни запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном у 60 днів з можливістю внесення застави у 6 мільйонів гривень", - оголосила суддя.

Вона додала, що на Богатирьову у випадку внесення застави покладається обов’язок з’являтися до слідчого за першим викликом і не відлучатися з місця проживання.

Як повідомлялося, міністр охорони здоров’я часів Віктора Януковича Раїса Богатирьова 27 серпня повернулася в Україну і була затримана в аеропорту "Київ" (Жуляни).

Раніше рішенням Голосіївського суду Києва від 14 серпня прокуратуру Києва зобов’язано закрити кримінальне провадження проти Богатирьової, оскільки, за висновками суду, у справі закінчився строк досудового розслідування і подальші слідчі дії неможливі.

У свою чергу у прокуратурі повідомили, що готуються оскаржити це рішення суду.

У столичній прокуратурі пояснили, що орган досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо експосадовця МОЗ, підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 ККУ, розташований на території Дніпровського району Києва. У цьому зв’язку Голосіївський районний суд м. Києва не є уповноваженим судом для прийняття такого рішення.

Раїса Богатирьова з лютого по грудень 2012 року була віцепрем’єр-міністром України – міністром охорони здоров’я, з грудня 2012 по лютий 2014 року - міністром охорони здоров’я України.

У жовтні 2014 року вона оголошена у розшук Генеральною прокуратурою України, а 12 січня 2015 року - у міжнародний розшук. На цей час її місцезнаходження було невідоме.

Богатирьову звинувачують у розтраті державних коштів в особливо великих розмірах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.