Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МЗС відреагували на заяву про «12 кроків» у Мюнхені

Політика 4198 переглядів

Опубліковано - 15.02.2020 00:09 | Всі новини | Версія для друку

Катерина Зеленко, речниця МЗС України
Катерина Зеленко, речниця МЗС України
Заява «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні» не є офіційною позицією держав, зазначила речниця українського Міністерства закордонних справ Катерина Зеленко.

«Документ «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні» був підготовлений неурядовою організацією «Euro-Atlantic Security Leadership Group». Це приватна ініціатива групи політиків та експертів, небайдужих до питань міжнародної безпеки та безпекової ситуації в Україні, зокрема збройної агресії РФ проти нашої держави. Тези, що містяться в цьому документі, не відповідають офіційній позиції Української держави. За інформацією керівництва Мюнхенської конференції безпеки, воно також не визнає цей матеріал офіційним документом Конференції», – сказала вона.

Наразі заява низки учасників Мюнхенської безпекової конференції «Дванадцять кроків до більшої безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні», де серед іншого називаються умови зняття санкцій з Росії та пропонується запровадити на Донбасі зону вільної торгівлі з Росією та ЄС одночасно, зникла із сайту події.

Окрім того, невдовзі після публікації «кроків» на сайті Мюнхенської конференції на сайті американського аналітичного центру Atlantic council з’явилася заява з критикою ініціативи.

14 лютого відкрилася триденна Мюнхенська конференція з безпеки за участі 35 очільників держав та урядів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.