Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ називає заяви більшовиків про відновлення “опозиційних” фракцій медичною проблемою. І висловлює стурбованність станом їхнього здоров'я

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6904 перегляди

Опубліковано - 8.06.2007 15:48 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ називає заяви більшовиків про відновлення “опозиційних” фракцій медичною проблемою. І висловлює стурбованність станом їхнього здоров'я
БЮТ називає заяви більшовиків про відновлення “опозиційних” фракцій медичною проблемою. І висловлює стурбованність станом їхнього здоров'я
„Психотропні” заяви про невмирущість Верховної Ради V скликання, які день у день лунають з вуст колишніх членів демократичних фракцій, вочевидь свідчать не лише про кризу парламентаризму в Україні, але й змушують турбуватися про стан здоров'я новонавернених адептів коаліції.

“Позавчора Микола Замковенко, а вчора Олександр Ковтуненко заявили про (увага!)... відновлення діяльності фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді України. Окрім того, за їх „оперативними даними”, 30 колишніх депутатів БЮТу начебто відкликають свої заяви про вихід з фракції та повертаються до тяжкої, але благородної праці на законодавчій ниві”, говориться у заяві депутатів-бютівців, переданій прес-службою БЮТ.

Надепи нагадують своїм колинім коелгам, що твідповідно до чинного законодавства їхні повноваження вже закінчилися, відповідно до рішення з'їзду. “Про всяк випадок, нагадуємо новобранцям з клану Януковича, що відповідно до рішення міжпартійного з‘їзду БЮТ від 2 червня цього року, встановлено факт виходу депутатів-зрадників з фракції Блоку, вони втратили мандати”, говоритися у заяві.

Депутати нагадують своїм колегам, що вони стали нардепами завдяки довірі людей до всієї команди та її лідеру - Юлії Тимошенко. “Щоб бути членом БЮТу, замало зберегти депутатський мандат і прапорець з серцем на робочому місці. Треба ще мати серце справжнє, яке болить за Україну. Для того, щоб бути бютівцем, варто спиратися на підтримку мільйонів людей, які віддали свої голоси за Блок Юлії Тимошенко (а не на Замковенка, Ковтуненка, Надошу і т.п.)” - наголошується у заяві.

“Тому єдина фракція, яку ви можете, хлопці й дівчата, створити в розпущеній (а тому безтолковій) Верховній Раді, може носити ім’я Павлика Морозова, полковника Іскри, Іуди Іскаріота, але аж ніяк не Юлії Тимошенко. Ми, за вашою риторикою, залишилися в підвалах, залишилися в опозиції і не забули свою совість в корумпованій та продажній Раді п’ятого скликання.

Блок Юлії Тимошенко є іменним. З кожними виборами він отримував все більше підтримки людей. І це є найбільшою ознакою відповідальної політики нашої політичної сили, яка ніколи не визнавала зраду як спосіб політичного життя”, - заявляють депутати-бютівці.

“Ковтуненки і поліщуки можуть мати особисті гарантії від Януковича, можуть балотуватися до парламенту за списками партії Регіонів, а можуть і далі зраджувати, мандруючи від табору до табору в пошуках легкої фінансової поживи. Але абсолютно точно: ці люди ніколи більше на встануть під знамена Блоку Юлії Тимошенко. Зраду буде подолано!” - говориться у заяві.

Заяву підписали Народні депутати України: Зубов Валентин, Королевська Наталія, Писаренко Валерій, Суслов Євген, Таран-Терен Віктор, Чепинога Віталій, Чудновський Віталій, Шевченко Андрій, Яворівський Володимир.

Як повідомлялося раніше, на цьому тижні лунали неодноразові публічні заяви більшовиків та примкнулих до них перебіжчиків-бютівців про відновлення діяльності фракції у парламенті.

На думку більшості експертів подібні спроби ніяк не відповідають вимогам чинного законодавства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.