Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Реформи в Україні - ключові для партнерства зі США та протистояння агресії Росії

Політика 1172 перегляди

Опубліковано - 2.06.2021 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Сенатори Джин Шагін, Роб Портман та Кріс Мерфі під час спілкування з пресою в Києві 2 червня
Сенатори Джин Шагін, Роб Портман та Кріс Мерфі під час спілкування з пресою в Києві 2 червня
«Продовження втілення Україною важливих реформ зі зміцнення демократії - ключове для нашого тривалого партнерства та протистояння російській агресії», - написала сенаторка Джин Шагін у Twitter.



Джинн Шагін очолює делегацію сенаторів від Республіканської та Демократичної партій США, яка цього тижня відвідує Литву, Україну та Грузію. Як повідомив Голос Америки, до делегації входить сенатор від Демократичної партії Кріс Мерфі та сенатор-республіканець Роб Портман.



Візит до України підтрверджує підтримку обох партій США «партнерству проти російської агресії а також продовженню реформ із зміцнення демократії та цілі стати частиною ЄС та НАТО», йдеться в дописі Шагін.



В Києві сенатори провели зустрічі з українськими урядовцями, представниками громадянського суспільства а також вшанували пам‘ять загиблих на сході України. «Сила України полягає не лише у збройних силах, а у виконанні обіцянки Революції Гідності», - зазначили у Посольстві США в Україні в дописі про візит делегації.

«Багаторічна двопартійна і двопалатна підтримка України в Конгресі США життєво важлива для нашого стратегічного партнерства у час, коли наша держава продовжує протистояти агресії РФ і втілювати реформи», - зауважив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Під час перебування у Литві сенатори провели зустріч із лідеркою білоруської опозиції Світланою Тихановською. Після України сенатори прямують до Грузії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.