Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Білому домі повідомили про розмову Байдена з Зеленським, плани запросити президента України до США

Політика 1065 переглядів

Опубліковано - 7.06.2021 22:37 | Всі новини | Версія для друку

У Білому домі повідомили про розмову Байдена з Зеленським, плани запросити президента України до США
У Білому домі повідомили про розмову Байдена з Зеленським, плани запросити президента України до США
Відбулась розмова президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського.

Про це у понеділок заявив радник США з національної безпеки Джейк Салліван.

"Президент Байден сказав президенту Зеленському, що він і надалі рішуче захищатиме український суверенітет та територіальну цілісність. Він також сказав президентові Зеленському, що з нетерпінням чекає, щоб привітати його у Білому домі тут у Вашингтоні, цього літа - після того, як він [Байден] повернеться з Європи", - відзначив американський посадовець.

За словам Саллівана, дзвінок планувався раніше.



Раніше політики від Республіканської партії та експерти закликали Байдена провести розмову з Зеленським до саміту з президентом Росії Путіним.

Розмову Байдена та Зеленського привітав і назвав "критично важливою" виконавчий директор "Центру дипломатії та глобальних дій Байдена в університеті Пенсильванія" (Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement - англ.) Майк Карпентер, колишній високопосадовець адміністрації Барака Обами.

Раніше, як повідомляв "Голос Америки", лідер республіканців в Комітеті Палати представників Конгресу США із закордонних справ конгресмен Майкл Маккол закликав Джо Байдена провести зустріч із президентом України Володимиром Зеленським до саміту із Путіним, який має відбутись у середині місяця у Женеві.

Днями Зеленський дав інтерв’ю американському виданню Axios. Саме видання у соціальній мережі Twitter написало, що "Зеленський використав годинне інтерв’ю через Zoom із Axios, щоб благати Байдена зустрітись із ним віч-на-віч перед самітом із Путіним 16-го червня, запропонувавши приєднатись до нього [Байдена] "будь-коли у будь-якій точці планети".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.