Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СММ ОБСЄ фіксує сотні вогневих атак на фронті

Війна з Росією (АТО) 1296 переглядів

Опубліковано - 23.06.2021 13:15 | Всі новини | Версія для друку

СММ ОБСЄ фіксує сотні вогневих атак на фронті
СММ ОБСЄ фіксує сотні вогневих атак на фронті
Згідно щоденного звіту СММ ОБСЄ, станом на вечір 21 червня, активні бойові дії відбувалися практично по всій лінії фронту.

У Донецькій області СММ зафіксувала 254 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 117 вибухів. За попередні 24 години в регіоні було зафіксовано 91 порушення режиму припинення вогню.

У Луганській області Місія зафіксувала 36 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 17 вибухів. За попередні 24 години в регіоні не було зафіксовано порушень режиму припинення вогню.

СММ продовжила роботу над повідомленнями про жінку, яка постраждала внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета в непідконтрольному урядові Первомайську Луганської області.

СММ продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське. Патруль зафіксував порушення режиму припинення вогню всередині та в районах, що знаходяться поблизу району роз’єднання біля Петрівського.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити функціонування критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за ситуацією мирних жителів, у тому числі на чотирьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та чотирьох відповідних блокпостах збройних формувань у Донецькій та Луганській областях.

Свобода пересування СММ продовжувала бути обмеженою, в тому числі на блокпостах збройних формувань поблизу Горлівки, Староласпи, Нової Мар’ївки, Донецької області, а також на прикордонному пункті, що знаходиться поза контролем уряду поблизу Довжанського, Луганської області. Міні-БПЛА СММ знову зазнали декількох випадків перешкод сигналу GPS.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.