Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СММ ОБСЄ фіксує високу вогневу активність на фронті

Війна з Росією (АТО) 1182 перегляди

Опубліковано - 24.06.2021 11:22 | Всі новини | Версія для друку

СММ ОБСЄ фіксує високу вогневу активність на фронті
СММ ОБСЄ фіксує високу вогневу активність на фронті
Як засвідчує щоденний звіт СММ ОБСЄ, станом на вечір 22 червня, активні перестрілки тривали по всій лінії зіткнення.

У Донецькій області СММ зафіксувала 77 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 36 вибухів. За попередній звітний період було зареєстровано 254 порушення режиму припинення вогню в регіоні.

У Луганській області Місія зафіксувала 89 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 24 вибухи. За попередній звітний період він зафіксував 36 порушень режиму припинення вогню в регіоні.

Вогонь зі стрілецької зброї по міні-безпілотному літальному апарату СММ поблизу неконтрольованого урядом Калинове-Борщувате Луганської області був оціненим, як спрямований на його знищення.

СММ продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське. Він зафіксував порушення режиму припинення вогню поблизу районів роз’єднання поблизу Золоте та Петрівське.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити функціонування критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за ситуацією мирних жителів, у тому числі на трьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та відповідних блокпостах збройних формувань у Луганській області.

Свобода пересування СММ продовжувала бути обмеженою, в тому числі на блокпостах збройних формувань поблизу Новоазовська та Седова на півдні Донецької області. БПЛА Місії знову зазнали декількох випадків перешкод сигналу GPS.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.