Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада призначила Монастирського міністром внутрішніх справ

Влада 1137 переглядів

Опубліковано - 16.07.2021 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Рада призначила Монастирського міністром внутрішніх справ
Рада призначила Монастирського міністром внутрішніх справ
Верховна Рада підтримала призначення Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ України.

За відповідне рішення проголосували 271 народний депутат.

Верховна Рада також проголосувала за дострокове припинення депутатських повноважень Дениса Монастирського. Новопризначений глава МВС склав присягу члена Кабінету Міністрів.

Як повідомлялося раніше, Арсен Аваков 13 липня подав заяву про відставку з посади міністра внутрішніх справ.

Народні депутати від "Слуги народу" увечері того ж дня обговорили питання звільнення Авакова на засіданні фракції за участю Президента Володимира Зеленського, Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля та керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

За результатами засідання стало відомо, що головним кандидатом на посаду керівника МВС є чинний голова Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський. Він повідомив, що погодився на пропозицію Президента очолити Міністерство внутрішніх справ.

Парламент звільнив міністра внутрішніх справ Авакова у четвер, 15 липня. Того ж дня до Верховної Ради надійшло подання від Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля про призначення на посаду міністра внутрішніх справ Монастирського.

Денис Монастирський у серпні 2019 року обраний народним депутатом від фракції "Слуга народу". Він очолював Комітет ВР з питань правоохоронної діяльності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.