Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі визнали, що не зможуть завадити вступу України в НАТО

Імперія «Совок» 1239 переглядів

Опубліковано - 25.10.2021 10:20 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі визнали, що не зможуть завадити вступу України в НАТО
У Кремлі визнали, що не зможуть завадити вступу України в НАТО
Речник президента РФ Дмитро Пєсков вважає, що Москва зможе “мінімізувати наслідки” можливого майбутнього членства України в НАТО.

Російська Федерація не зможе завадити Україні вступити в Північноатлантичний альянс (НАТО), заявив у неділю, 24 жовтня, прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Водночас у Кремлі вважають, що зможуть "мінімізувати наслідки" можливого майбутнього приєднання України до НАТО.

"Ми не можемо цьому перешкодити. І це неможливо, але ми можемо мінімізувати наслідки таких кроків для нашої країни", - цитує Пєскова агенція "Інтерфакс". Також, за його словами, у разі подальшого зближення України та НАТО "в Росії буде зроблено все, що необхідно". Проте він не уточнив, про що саме йдеться.

Жодна третя країна не може блокувати вступ України в НАТО

Нагадаємо, 19 жовтня міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін на брифінгу в Києві наголосив, що жодна країна не має права впливати на визначення Україною своєї майбутньої зовнішньої політики, зокрема, щодо вступу в НАТО.

Раніше Пєсков заявив, що "вступ України до НАТО - це найгірший сценарій для Росії". За його словами, "це той сценарій, який виходить за "червону лінію" національних інтересів Росії". Вступ України до НАТО "може змусити Росію вжити активних заходів для забезпечення власної безпеки", наголосив Пєсков.

Своєю чергою очільник міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба підкреслив, що Київ не цікавить думка Російської Федерації щодо потенційного членства України в НАТО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.