Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО перед зустріччю з Росією проведе засідання з Україною

Політика 1457 переглядів

Опубліковано - 5.01.2022 18:26 | Всі новини | Версія для друку

НАТО перед зустріччю з Росією проведе засідання з Україною
НАТО перед зустріччю з Росією проведе засідання з Україною
Комісія Україна-НАТО пройде в Брюсселі 10 січня, за кілька днів до засідання Ради Росія-НАТО щодо європейської безпеки.

Перед засіданням Ради НАТО-Росія 12 січня у Брюсселі відбудеться засідання Альянсу з українськими представниками, повідомив голова міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба в середу, 5 січня.

"Жодних рішень про Україну без України. 10 січня буду в Брюсселі на засіданні Комісії Україна-НАТО. Це частина масштабних дипломатичних зусиль зі стримування російської агресії", - написав він у Twitter.



Зазначимо, що у складі комісії Україна-НАТО представлені усі країни Альянсу та Україна. Її засідання регулярно відбуваються на рівні послів та військових представників, періодично - на рівні міністрів закордонних справ і оборони та начальників оборонних штабів, а також час від часу - на рівні глав держав та урядів.

Низка переговорів щодо України

Нагадаємо, у перші дні 2022 року відбудеться низка міжнародних зустрічей на найвищому рівні, присвячених питанню ескалації навколо України. Так, з 4 по 6 січня на Донбасі та у Києві перебуватиме глава європейської дипломатії Жозеп Боррель.

5 січня міністерка закордонних справ ФРН Анналена Бербок (Annalena Baerbock) вирушає до Вашингтона для переговорів із держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Однією з тем обговорення буде також ситуація на кордоні РФ й України.

Радники канцлера Німеччини та президента Франції 6 січня у Москві зустрінуться з заступником глави адміністрації президента Росії Дмитром Козаком, якого називають ключовим переговірником Кремля з питань ситуації на Донбасі.

Окрім того, міністри закордонних справ країн НАТО 7 січня зберуться на позачерговому віртуальному засіданні, щоб обговорити російську загрозу. 10 січня в Женеві США і Росія проведуть переговори щодо ситуації навколо України і контролю над ядерними озброєннями.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.