Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовик Чорновіл таки визначив, що об'єднує Кучму і Ющенка та роз'єднує із Януковичем і Морозом. Проблема - у гомосексуалізмі

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7418 переглядів

Опубліковано - 20.06.2007 12:17 | Всі новини | Версія для друку

Більшовик Чорновіл таки визначив, що об'єднує Кучму і Ющенка та роз'єднує із Януковичем і Морозом. Проблема - у гомосексуалізмі
Більшовик Чорновіл таки визначив, що об'єднує Кучму і Ющенка та роз'єднує із Януковичем і Морозом. Проблема - у гомосексуалізмі
Спікер Верховної Ради Олександр Мороз і прем’єр Віктор Янукович відмовилися відвідувати концерт Елтона Джона на Майдані в минулі вихідні через те, що виступ артиста можна було розцінити як пропаганду гомосексуалізму, впевнений депутат від партії Регіонів Тарас Чорновіл.

"Це був не просто концерт гарного виконавця, це був концерт демонстрації певних особливостей, традицій і орієнтацій. Зокрема, там роздавали презервативи. По суті, там рекламували гомосексуальні стосунки ", - сказав він.

"Я так думаю, пан Янукович і пан Мороз - не по цій частині!" - підкреслив Чорновіл.

"А що стосується пана Ющенка - то я не знаю. Він, начебто б, розмножується по повній програмі, народжує дітей один за одним, але є, напевно, якісь духовні переконання", - висловив здивування Чорновіл.

Як повідомлялося, концерт Елтона Джона в центрі Києва на минулих вихідні зібрав близько 200 тисяч людей. На VіР-Трибуні були помічені Президент України Віктор Ющенко, екс-президент Леонід Кучма, посол Росії Віктор Черномирдін, американський посол Вільям Тейлор, міністр оборони Анатолій Гриценко й інші.

Юлія Тимошенко проігнорувала концерт. Однак, на відміну від Януковича й Мороза, її не збентежила орієнтація Елтона Джона: лідер БЮТ у цей вечір просто працювала над передвиборною програмою блоку, запевнив її соратник Микола Томенко.

Від “Аратти”: Напевно пану (товаришу) Чорноволу не варто було б зачіпати цю, скажімо так, пікантну тему сексуальної орієнтації.

Хоча б тому, що треба відрізняти мистецтво від порнографії.

Бо, попри те, що Чайковський був, кажучи простою мовою, педерастом, тим не менше, його твори пережили автора на багато років. І нам здається, переживуть Чорновола і навіть Януковича із Ахметовим.

Другий приклад - Фреді Меркурі. Невже ті, хто слухає його класичні твори - є педерастами? Або схильними да педерастії?

Хоча є інша загальновідома істина - на “зонах”, де відбувають покарання злочинці - педерастія(гомосексуалізм) є дуже поширеними. І тут постає питання, чи не бавився тим, у свої часи, відомий двічі не судимий “політичний діяч” на призвисько Хам?

Хоча, якщо судити по діяльності більшовиків, політична нетрадиційна орієнтація - для них нормальна тактика і стратегія. Як кажуть із ким поведешся - від того наберешся.

Проте, об'явити мільйони співгромадян педерастами тільки тому, що Янукович і Мороз не шанують мистецтво Елтона Джона - це одкровення, яке примушує задуматися, чи потрібна нам, українцям, влада войовничих хамів і неуків?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.