Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аграрні міністри на піарівські панти прем'єра не реагують. Бо знають що до чого

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7302 перегляди

Опубліковано - 20.06.2007 15:21 | Всі новини | Версія для друку

Аграрні міністри на піарівські панти прем'єра не реагують. Бо знають що до чого
Аграрні міністри на піарівські панти прем'єра не реагують. Бо знають що до чого
Аграрний блок уряду не боїться відставки, оскільки знає підходи Прем`єр-міністра Віктора Януковича до проблем.

Зокрема, віце-прем'єр Віктор Слаута, відповідаючи на запитання журналістів сьогодні на брифінгу, заявив, що глава уряду ознайомлений з ситуацією на ринку хліба, і йому було відомо про проблеми у декількох регіонах, таких як Дніпропетровська, Житомирська і Чернівецька області.

Слаута наголосив: "Ми знаємо підходи Віктора Федоровича. Він вчасно підказав аграрному блоку, і ми відпрацьовуємо ті питання, які необхідно відпрацьовувати".

За його словами, в Україні взагалі немає і не буде проблем з хлібом, оскільки існують значні запаси. Разом з тим, він визнав, що аграрний блок українського уряду, напевно, має бути пильнішим у таких питаннях.

Як повідомлялося раніше, на минулому засіданні уряду Янукович погрожував звільнити віце-прем`єра Віктора Слауту, міністра аграрної політики Юрія Мельника і главу Мінекономіки Анатолія Кінаха, якщо за тиждень питання зі зростанням цін на хліб в регіонах не буде вирішено. У п'ятницю перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров звинуватив представників БЮТ у причетності до зростання цін на хлібобулочні вироби. Вчора на брифінгу Янукович запевнив, що уряд не допустить кризи на ринку хлібопродуктів, керованої будь-якою політичною силою.

Тим часом перевірку порушень на ринку зерна і хлібобулочних виробів вже почала Генеральна прокуратура України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.