Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


При більшовицькму уряді відродилася традиція Кучми - платити зарплатню стало ознакою дурного виховання

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9148 переглядів

Опубліковано - 27.06.2007 15:47 | Всі новини | Версія для друку

При більшовицькму уряді відродилася традиція Кучми - платити зарплатню стало ознакою дурного виховання
При більшовицькму уряді відродилася традиція Кучми - платити зарплатню стало ознакою дурного виховання
За станом на 1 червня сума невиплаченої заробітної плати в Україні склала 828 млн 853 тис. гривень, повідомляє Державний комітет статистики. Серед лідерів регіони, де владу контролює більшовицька коаліція.

Найвищий рівень заборгованості по заробітній платі у Донецькій (189 млн 47 тис. гривень), Луганській (82 млн 604 тис.), Харківській (68 млн 944 тис.), Дніпропетровській (42 млн 595 тис.) областях і Автономній республіці Крим (50 млн 127 гривень).

Найнижчий рівень заборгованості по заробітній платі у місті Севастополь (1 млн 853 тис. гривень), Закарпатській (3 млн 541 тис.), Волинській (4 млн 160 тис.), Чернівецькій (5 млн 581 тис.) та Івано-Франківській (6 млн 211 тис.) областях.

При цьому заборгованість по зарплаті промислових підприємств склала 431 млн 273 тис. гривень. Заборгованість по зарплаті у сільському господарстві склала 154 млн 644 тис. гривень.

Від “Аратти”: як наочно показала навіть офіційна урядова статистика, найнижчий рівень заборгованості саме там, де місцева влада у “збанкрутілої помаранчової команди”(таку назву вживають більшовики у своїх агітках).

А там, де обіцяли “заростання добробуту кожного вже сьогодні” - суцільне зубожіння, тому й банкрути від влади постійно, на голодні шлунки працівників нав'язують чи то мовні диспути, чи то антинатівські, чи то інтерналістичні, чи то конституційні. Або тимчасову роботу у вигляді масовок у столиці на свою підтримку, але хоча б заякісь гроші та ще й триразове харчування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.