Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Видання, близькі до регіоналів, побачили що Європа хоче ШДК. Європа, насправді, хоче іншого

Медіа 9223 перегляди

Опубліковано - 2.07.2007 15:16 | Всі новини | Версія для друку

Видання, близькі до регіоналів, побачили що Європа хоче ШДК. Європа, насправді, хоче іншого
Видання, близькі до регіоналів, побачили що Європа хоче ШДК. Європа, насправді, хоче іншого
Сьогодні деякі ЗМІ розповсюдили висловлювання віце-президента Європейського парламенту Марека Сівеца, в якому йшлося про те, що він начебто виступає за створення після виборів в Україні “широкої коаліції”.

Деякі українські видання(із посиланням на DW) пояснили цю позицію так, що віце-президент Європарламенту виступив за створення коаліції демократичних сил разом з Януковичем. Однак, як пізніше з’ясувалося, зовсім не про таку широку коаліцію йшлося.

Заступник голови Блоку Юлії Тимошенко з міжнародної політики Григорій Немиря зв’язався по телефону з помічником пана Сівеца Міхалом Чайном, який повідомив, що Марек Сівец говорив не про об’єднання з Януковичем, а про «широку проєвропейську коаліцію» та проєвропейський рух, провідомляє прес-служба.

Оскільки партія Регіонів та Віктор Янукович, на наше переконання, з проєвропейським рухом не мають нічого спільного, Блок Юлії Тимошенко, вважає, що Європа зовсім не поділяє ініціатив зі створення широкої коаліції у її типово українському тлумаченні – як об’єднання кланів та фінансово-промислових тіньових груп.

Прихильники Віктора Януковича останнім часом навчилися досить специфічно переводити висловлювання європейських політиків, але то – труднощі інтерпретацій, які залишаються на совісті подібних тлумачів.

“Ми неодмінно будемо рухатися до Європи, але без Януковича. З Януковичем – то в інший бік”. - зазначаэ прес-служба.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.