Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Про скликання позачергової сесії парламенту Мороз може хіба що мріяти

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9776 переглядів

Опубліковано - 4.07.2007 19:54 | Всі новини | Версія для друку

Про скликання позачергової сесії парламенту Мороз може хіба що мріяти
Про скликання позачергової сесії парламенту Мороз може хіба що мріяти
Висловлювання Голови Верховної Ради п’ятого скликання про можливість скликання позачергової сесії парламенту є елементом його затяжної інформаційної атаки на суспільство, яка має на меті створити ілюзію діяльності Олександра Мороза.

Про це заявив сьогодні Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.

«Маємо недоброякісну ідею. Адже насправді Олександр Олександрович на сьогодні не має спікерських повноважень і тому не може виконувати жодних керівних функцій у Верховній Раді, яка вже місяць як втратила свою повноважність».

Керівник президентського Секретаріату звернув увагу, що Мороз не назвав жодного прізвища депутатів, які нібито письмово ініціювали скликання позачергової сесії, а також не вказав пропоновані питання до порядку денного. «Цей дефіцит конкретики наводить на думку про те, що суспільству запропоновано черговий номер особистої самодіяльності. ВР п’ятого скликання як вищий законодавчий орган держави вже припинила діяльність. Зараз країна готується до позачергових парламентських виборів, а багато депутатів просто-напросто відпочивають на далеких морях».

За словами Балоги, очолювана Морозом Верховна Рада показала суспільству неефективність своєї роботи, ганебний набір зрад, підкупу та порушень Конституції. «Необхідність парламентського оновлення очевидна. У цьому нас підтримують Європа і Америка. Зрештою, це усвідомили і політичні лідери коаліції, які вже давно розпорядилися почати підготовку до голосування 30 вересня. Про самостійний похід у нову Верховну Раду публічно говорили і соціалісти. Тому будь-яке скликання будь-якої сесії цього парламенту – це індивідуальна гра Мороза, і саме так слід оцінювати подібні ініціативи у майбутньому».

Глава Секретаріату Президента наголосив, що Верховна Рада збереться на легітимну сесію тільки в одному випадку – після вересневих виборів. «У будинку під куполом засідатиме парламент шостого скликання. Далеко не факт, що в ньому будуть представлені соціалісти. Можливо, саме тому О.Морозу хочеться знову і знову посидіти у спікерському кріслі. Однак це його особиста справа, яка не має нічого спільного з інтересами народу та держави», – сказав Балога.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.