Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цушко повернеться в Україну? У нього періодично трапляються серцеві напади

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9087 переглядів

Опубліковано - 5.07.2007 11:02 | Всі новини | Версія для друку

Цушко повернеться в Україну? У нього періодично трапляються серцеві напади
Цушко повернеться в Україну? У нього періодично трапляються серцеві напади
Міністр внутрішніх справ Василь Цушко йде на поправку і вже 9 липня може повернутися до Києва.

Про це розповіла друг сім'ї міністра адвокат Тетяна Монтян.

Вчора низка ЗМІ опублікували інформацію, що у міністра був повторний інфаркт, через який дата його повернення з клініки в Німеччині відкладалася. За словами Монтян, інформація про інфаркт — це "суцільна маячня".

"У Василя Петровича періодично бувають напади, і лікарі говорять, що це нормальний перебіг реабілітації. Він мав ще 26 червня повертатися до Києва, але потім у нього знову був напад, і в цю суботу, 30 червня, теж повторився напад, але це не інфаркти ніякі, це просто нісенітниця". За її словами, міністр налаштований 9 липня прилетіти до Києва на колегію МВС.

Як розповів соціаліст Євгеній Філіндаш, Василь Цушко в Німеччині вже встиг змінити кілька клінік, але його стан як і раніше залишається нестабільним. "Я з ним спілкувався в середу вранці, він тримається, але після суботнього нападу йому то краще, то гірше. Коли остаточно видужає — невідомо", — говорить Філіндаш.

Не думає, що Цушко повернеться до 9 липня, і його перший зам, нині в.о. міністра Михайло Корнієнко. "Ми б дуже хотіли, щоб міністр був присутній на колегії, але, на жаль, поки продовжується планове лікування і це навряд чи дозволить Василю Петровичеві прибути до України 9 липня", — сказав Корнієнко.

Міністр внутрішніх справ був госпіталізований з діагнозом "інфаркт міокарду" 26 травня. 31 травня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я, Цушка на реанімаційному літаку був доправлений в клініку в Німеччині, де наступного дня його прооперували.

Соратники Цушка по соцпартії, а також Тетяна Монтян заявили про отруєння міністра. Також вони заявляли, що незадовго до погіршення здоров'я Цушку погрожував особисто Віктор Ющенко. У Секретаріаті Президента ці звинувачення заперечують і називають їх провокаціями. Наразі жодної інформації від лікарів, яка б підтверджувала версію про отруєння Цушка не існує, як і не існує офіційної заяви від “отруєного” у правоохоронні органи та відповідної кримінальної справи.

Проте, у провадженні ГПУ є інші кримінальні справи - за подією захоплення будинку ГПУ міліцейським спецназом, яким керував міністр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.