Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сеанс нечуваної самокритики. Від Азарова

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9067 переглядів

Опубліковано - 8.08.2007 11:47 | Всі новини | Версія для друку

Сеанс нечуваної самокритики. Від Азарова
Сеанс нечуваної самокритики. Від Азарова
Намагаючись виправдати безпорадність міністра Рудьковського Перший-віце-прем'єр Азаров фактично визнав, що аварії на залізниці трапляються із його вини.

Аварійність на залізницях України відбувається через катастрофічну зношеність основних фондів, що на сьогоднішній день становить 85%.

Про це на засіданні Кабінету Міністрів України заявив перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров.

При цьому він зазначив, що аварійність «залежить не від прізвища міністра, а від того, як держава займається оновленням і модернізацією».

Як повідомлялося раніше, за даними Секретаріату Президента, тільки за липень 2007 року на залізницях України сталося дві катастрофи й ряд серйозних інцидентів.

Від “Аратти”: як відомо, головним розпорядником державних фінансів в більшовицькому уряді є саме Перший-віце-прем'єр, і, за сумісництвом, міністр фінансів Микола Азаров.

Також, загальновідомо, що саме від міністра фінансів та міністра транспорту напряму залежить скільки ж грошей виділить держава на проведення ремонтно-оновлюваних робіт на державному підприємстві “Укрзалізниця”.

Отже, якщо, за словами Азарова, устаткування державного монополіста майже зношено, то, відповідно, - мінфін не виділяв достатньо коштів для його оновлення й не планував такі дії у проекті дежбюджету на поточний рік.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.