Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Журналістам тижневика “Без цензури” повернули гроші. Ганна Герман залишилася при своїх відпускних

Медіа 9757 переглядів

Опубліковано - 9.08.2007 17:53 | Всі новини | Версія для друку

Журналістам тижневика “Без цензури” повернули гроші. Ганна Герман залишилася при своїх відпускних
Журналістам тижневика “Без цензури” повернули гроші. Ганна Герман залишилася при своїх відпускних
Керівництво партії “Наша Україна” допомогло погасити всю суму боргу по заробітній платі перед журналістами тижневика “Без Цензури”.

У середу ввечері гроші за червень, липень і серпень передали члену Комітету Київської незалежної Медіа-профспілки Кирилу Хорошилову в присутності співробітників редакції. Сьогодні Медіа-профспілка продовжує контролювати виплату заробітної плати працівникам трудового колективу та гонорарів позаштатним авторам «Без цензури».

Ми хочемо офіційно заявити, що головну вимогу трудового колективу виконано, і Київська незалежна Медіа-профспілка більше не має претензій до політичної партії «Наша Україна», – каже Михайлина Скорик, голова Медіа-профспілки в Києві.

При цьому вона наголошує, що Медіа-профспілка продовжуватиме переговори з безпосереднім менеджментом ТОВ «Українські медіа-ресурси», яке є видавцем газети.

Інформуємо також, що у середу відбулася зустріч трудового колективу «Без цензури» з представником засновників газети – головою правління ВГО «Наша Україна» Максимом Сидоренком, який повідомив, що він не має можливості фінансувати проект.

Пан Сидоренко запропонував журналістам два шляхи вирішення конфлікту. Один з них – викупити права на власність газети. В іншому ж випадку, засновники ініціюватимуть процедуру санації і проект буде закрито.

За словами Сидоренка, 17 серпня відбудуться збори засновників – представників ВГО «Наша Україна», на яких остаточно вирішать подальшу долю газети. Співробітникам газети пообіцяли, що закриття видання відбудеться з дотриманням законодавства, тобто з виплатою всіх належних компенсації.

Як повідомлялося раніше, нардеп із фракції партії Регіонів, колишня журналістка Ганна Герман, прочувши про заборгованість журналістам газети, публічно заявила, що віддасть у рахунок погашення боргу із зарплати власні відпускні і закликала колег приєднатися.

Проте, очевидно, що із всього того вийшов дешевенький піарчик, бо не чутно, аби відома регіоналка, а тим паче - її колеги побігли віддавати “кровні” депутатські.

Як кажуть: всі обіцянки перевіряються справами. А зі справами у регіоналів - не склалося. Це вже відчув кожен громадянин на власній кишені.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.