Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Богатирьової народився сценарій шоу для електорату під куполом. Вона запрошує приєднатися гаранта

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8901 перегляд

Опубліковано - 22.08.2007 17:22 | Всі новини | Версія для друку

У Богатирьової народився сценарій шоу для електорату під куполом. Вона запрошує приєднатися гаранта
У Богатирьової народився сценарій шоу для електорату під куполом. Вона запрошує приєднатися гаранта
Лідер фракції ПР, координатор парламентської більшості у ВР 5-го скликання Раїса Богатирьова закликає Президента та “Нашу Україну” взяти участь у позачерговій сесії парламенту 4 вересня для розгляду питання про скасування депутатської недоторканності.

Як повідомила в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Богатирьова, вона має намір ініціювати засідання Верховної Ради України.

"Ми готові скасувати депутатську недоторканність уже сьогодні. Я закликаю Президента України підтримати нашу ініціативу й на спеціальному засіданні позачергової сесії 4 вересня за його участі й участі його політичної сили внести зміни до Конституції", - зазначила вона.

Богатирьова також наголосила, що неявка на це засідання політичних сил, які вимагають скасування депутатської недоторканності, означатиме "для нації, що вони не відверті, маніпулюють настроями суспільства й готові на все заради влади".

"Якщо ми опинимося заручниками політичного саботажу БЮТ і НУ-НС, то, відповідно до Конституції й законів України, регламенту Верховної Ради, попередньо схвалимо відповідний Конституційний закон про скасування касти недоторканних в Україні й направимо його для одержання висновку Конституційному Суду", - відзначила вона.

За її словами, одночасно буде ухвалено рішення про скасування всіх пільг чиновникам всіх рівнів, зокрема продаж на аукціонах їхніх державних дач, надання посадовцям у службове користування замість "Мерседесів" автомобілів національних виробників.

Від “Аратти”: Нам залишається лишень пошкодувати, що неабияка фантазія Раїси Василівни, проявилася надто запізно. Адже всім відомо, що збори депутатів-більшовиків, навіть у парламентській залі, аж ніяк не можна назвати ні сесією, ні тим більше - пленарним засіданням парламенту. Навіть, якщо туди прийдуть не тільки бютівці та нашоукраїнці, які вже склали поноваження, а й депутати парламенту усіх минулих скликань.

Натомість, ми пропонємо Раїсі Богатирьовій продуктивнішу піарівську фішку - наполягти на ухвалені урядом її однопартійця Януковича рішення про перехід на користування українськими автівками і особисто, від партії Регіонів, публічно презентувати прем'єру урядову “Таврію”, куплену на кошти, зібрані однопартійцями.

А “Мерси” прем'єра публічно продати на благодійному аукціоні і отримані кошти, так само публічно, роздати безпритульним дітям Донеччини.

Ми відчуваємо, що таке шоу будуть транслювати усі телемережі світу. Не те, що якісь жалюгідні збори більшовицького “міжсобойчика”. Для місцевої преси.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.