Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики готують жовтневу революцію?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8818 переглядів

Опубліковано - 10.09.2007 14:01 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики готують жовтневу революцію?
Більшовики готують жовтневу революцію?
Партія регіонів масово розселяє активістів, що підтримують партію, на зйомних квартирах у Києві.

Про це повідомляється з посиланням на джерела в середовищі Партії регіонів.

Джерела припускають, що це робиться "швидше за все, щоб не привертати завчасно увагу різними наметовими містечками".

Відзначаючи початок збору підписів для референдуму, що ініціює Партія регіонів, експерти зауважують, що "за великим рахунком, весь референдум може бути затіяний для кількох цілей".

По-перше, консолідувати радикально налаштований електорат Партії регіонів у переддень виборів на ідеї російської мови й антиНАТО.

По-друге, легальним способом тримати в Києві авангард біло-блакитних прихильників і в потрібний момент, у перші дні жовтня, за наказом з кінотеатру "Зоряний" (штабу ПР) встигнути першими зайняти "стратегічні об'єкти" - Маріїнський парк, Майдан, Банкову, площу перед ЦВК і Європейську площу - і чекати підкріплення з Донецька і Луганська.

Повідомляється також з посиланням на представників Партії регіонів, що з 12 тисяч людей, яких привезли з регіонів для підтримки позачергової сесії, "частина виїхала, але багато хто залишилися".

Нагадуємо, що за законом для проведення референдуму необхідно зібрати голоси виборців не менш 2/3 областей України.

Крім того, підписи громадян повинні фіксувати ініціативні групи. За словами юриста Тетяни Монтян, "без зареєстрованих ініціативних груп зібрані підписи нічого не значать".

Від “Аратти”: ця інформація вчергове підтверджує, що українці - не лохи, не електорат і не біомаса, як вважають регіонали.

І навіть у “Зоряному”, напевно вже побачили, що розводи про шаленні пенсії чи стипендію $200 не дуже спрацьовують. Тому й витягнули “американські технологи” заскорузлий виборчий штам про мови і антиНАТО.

Але головне дійство почнеться після 30 вересня: якщо не вдасться зірвати вибори - більшовички традиційно кинуться захоплювати телеграф, банки, мости, водокачки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.