Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під “шоу під куполом”, регіонали штовхають ширку

Коаліція «С.Р.А.К.А» 25741 перегляд

Опубліковано - 12.12.2007 14:55 | Всі новини | Версія для друку

Під “шоу під куполом”, регіонали штовхають ширку
Під “шоу під куполом”, регіонали штовхають ширку
Партія регіонів ініціює поновлення переговорів про створення широкої коаліції.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив народний депутат України (фракція Партії регіонів) Тарас Чорновіл.

«Оскільки перший крок по завершенню (створення) помаранчевої парламентсько-урядової коаліції виявився безрезультативним, то чекати другий, третій крок, ми вважаємо небезпечним. І тому ми ініціюємо відновлення переговорів», - сказав Чорновіл.

Водночас, за його словами, поки що до реальних переговорів не дійшло. «Можливо, нам скажуть: ми ще 3-4 рази пограємось у голосування за Тимошенко, а, можливо, скажуть: давайте почнемо офіційні переговори», - уточнив депутат.

Чорновіл зауважив, що до створення «помаранчевої» коаліції уповноваженими на переговори про широку коаліцію від Партії регіонів були її лідер Віктор Янукович, а також Борис Колесніков, Раїса Богатирьова та Андрій Клюєв.

Крім того, за словами Чорновола, на сьогодні Партія регіонів не отримала жодної відповіді на пропозиції про поновлення переговорів про створення широкої коаліції. За його словами, БЮТ не погоджується на такий крок, оскільки скоро - президентські вибори, хоча багато поміркованих бютівців у кулуарах розмірковують про можливість коаліції БЮТ та Партії регіонів.

Чоновіл відзначив, що серед виборців об’єднання Партії регіонів з БЮТ сприймалось би набагато позитивніше, ніж об’єднання Партії регіонів і НУНС, оскільки останні, за його словами, в очах виборців занадто дискредитовані.

Він також зауважив, що немає відповіді від НУНС щодо переговорів, але не виключив, що такі переговори йтимуть не формально, а в кулуарах.

«У нас тихенько домовляються в кулуарах, а потім раптом виходять на трибуну ВР, і всі думають: коли вони встигли домовитись?», - сказав Чорновіл, додавши, що БЮТ і НУНС у разі наявності політичної волі все ж таки можуть обрати Юлію Тимошенко прем’єр-міністром.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.